0 oy
411 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık olmak üzere ama her uykusu max1 saat şeklinde eskiden memede uyurdu ama artık kucağımda pıspıslayarak uyutmaya başladım geceleri uyandığında pıspıslamayi denesemde geri uyutamiyorum taki memeyi verene kadar. Sizlerinde başına gelen var mı nasıl uyku eğitimi verdiniz nelere dikkat ettiniz çok araştırma yaptım ama tecrübelerinizi de bilmek isterim. Saat başı uyanarak artık iyice yıpranmaya başladığımi hissediyorum 
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (777 puan) tarafından
yanına uzan sacını falan okşa birde bizde beyaz gürültü çok işe yarıo 
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Çoğu bebek sessizliği sever. Mesela bizim evde asla ses olmaz. Rahatsiz oluyor oğlum. Loş ışık yansin surekli odada. Bu sayede uyandığında onu teselli edecek güzel sözler söyleyip yanına yatabilrsin hem aranızda guvenli bağlanma oluşur:) uyku eğitimi için öncelikle sessiz ortam los ışık uyku arkadasi ve düzenli hep aynı saatlerde uyutmaya özen göster. Zamanla alisir  kendi başına uyumaya.  Ben hiç meme de uyutmadim sallama da bilmem. Bebegim 4 aylıkti uyku arkadasi alıp sallamayı bıraktığımda.  O yüzden muhakkak arkadas edin. Bu üstüne örttüğü örtüsüde olur.
(6,414 puan) tarafından
Oğlum surekli aynı ortamda ile uyuyor gece bazen yüzünü kapatıyor diye örtüyü alıyorum ve cok ağlıyor acaba onu arkadaş mi yaptı kendine:)
(457 puan) tarafından
Bence yapmış, :) ki bu güzel bir sey. Nereye gidersenn git hep yanında taşı. Yıkasan dahi hemen kurut.  Örtü onun arkadaşı:) benim de var hem uyku adkadasi ve müslin örtüsü. Büyüyünce arkadaşını pek gözü görmüyor ama örtüsüz durmuyor. Onsuz uyumuyor mesela:)  adıni da pış pış koyduk örtünün:)
(6,414 puan) tarafından
Yaa sevindim tamam canim mutlaka uygulayacağım teşekkürler:)
0 oy
(149 puan) tarafından
Canım önce gündüz uyku aralıklarını düzenle. Sabah sekizden sonraya kalmasın uykusu. Benim bebeğim de sekiz aylık iki bazen üç üç gündüz uykusu yapıyor. Bunları düzenledikten sonra. Gece uykusuna geçmeden yarım saat önce emzir başka odada. Çocuğun uyuyacagi odayı önceden havalandır. Gece uyku saatine 15 dk kala odaya geç. Rutinleri yapmaya başla. Sonra biraz öp kokla yatağına yatır. Yanına uyku arkadaşı koy. Ağlarsa pış pat yap. Çok ağlarsa kucağına al. Çok aglamazsa pış pat yap. Sırt üstü uyumazsa yüz üstü çevir. Benim bebeğim öyle uyudu. Gece üç saatten önce uyanırsa emzirme. Gene aynı yöntemlerle uykuya geri döndür. Ben bu şekilde yapıyorum. Uyku eğitmeni yardımıyla:-)
Profil image (56 puan) tarafından
Uyku eģitmeniniz kim
(149 puan) tarafından
Instagram'da uyusun da büyüsün sayfasından Esin Hanım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 247 göst.
19 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kuşumunannesi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 609 göst.
0 oy
1 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
13 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 100502_ (46 puan) tarafından soruldu
...