0 oy
337 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
Bugün tam 200 günlük olduk kizlar sadecd 1 ay emzirebildim sonrasinda aptamille beslendik. Doktorumun onerisiyle tam 180. Gunde ek gidaya basladik ilk bebegim tecrubesizim we kendim tek bakiyorum. Sorum su bebegim cok az yiyo ek gidayi mesela kucuk kawanoz mamalarinin kawanozlarina yogurt mayaladim bi kucuk kawanozu 1 gunde zor bitiriyo. Sadece ara ögünlerde weriyorm. Sizinkiler nasil etrafimdakiler hep bzmkiler snnkinden kucukken bi kase corba icerdi syleydi boyleydi dye canimi sıkıyo. Nezaman doyumluga gecilir nasi yapicam bilmiyorm. Herkes zorluyo wer wer dye 

4 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından
Herkesin  dediğine takılma sen anlarsın bebegin ne kadar yerse o kadar ver ac olsa durmaz zaten
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Doktorun onermis ama mamayla beslenen bebek icin 180 gun beklemek cok degil mi? Ben de mama veriyorum.  Doktorum 4.5ta tattirabilirsin demisti. Direk 6.ayinda baslayan bebeklerin yemediklerini soylemisti. 

Alerji testi asamasini gectiyseniz verdiklerini cesitlendir. Sevmedigini sevdigiyle karistir. Ne kadar yerse o kadar ver zorlama. 
Profil image (394 puan) tarafından
Neden belki bebek yemezse 4 .5 buçuk ayindada yemeyebilir yemeyen bebek hiç yemez.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Kizim kucukken damlalari direk icerdi, buyudukce cikarmaya basladi. Yani tat duygusu gelisiyor, simdi bile ahim sahim istahla yemiyorken ilerde daha da secici olur. Ha bazi bebekler evet yemeyince yemiyor zamanina bakmaksizin. Ancak abartmamak kaydiyla erken baslama taraftariydim doktorum da ayni seyi soyleyince gonul rahatligiyla basladim.
0 oy
(590 puan) tarafından
Benimkide öyle yaaa :(
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Bir yaşına kadar ana öğünleri anne sütü yada formül mama olacak ara öğün ek gida onu da yediği kadar yer o kavonaz az değildi bebeğin küçük gün boyu sadece yoğurt mu yediriyorsun gün icinde iki kasik yoğurt iki kaşık sebze çorbasi iki kaşık meyve püresi iki kaşık kendi yaptigin muhallebi yese yeter sabah da az yumurta sarısı kendi yaptığın lor biraz pekmez avakado ve cevizi rendele bunlarıda yediği kadar yedir  bunları gün içinde az az yesin zamanlaa mama yada meme emdikden iki saat sonra ver aç olsun üzerine mamasını verirsin henüz küçük bizim gibi yemesini mi bekliyor milleti de anlamıyorum inanma sen kimseye çocuk doydugu kadar yer minnacık midesi var zaten çabuk doyar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 143 göst.
8 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde KndkcAkn (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
29 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilalasya1212 (245 puan) tarafından soruldu
...