0 oy
284 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (91 puan) tarafından
Merhaba anneler bebeğim 4 ayını dolduralı bir hafta oldu. Dün altın sarısı yeşil karışık kaka yapıyordu ama akşam tamamen yemyeşil yaptı genel olarak bir huzursuzluk yok fakat sanırım atak haftasındayız ve bazen aşırı derecede çıldırıyor ağlıyor çığlık çığlığa. Ateş ve kusma yok. Yeşil kaka için doktora gitmeye gerek var mıdır? 
Bebek Ayı 4

5 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından
Herhangi bir yeşillik yemedim. Bebeğinde burnu tıkalı yaklasık bir haftadır ama geçtiğmiz günlere göre tıkanıklık şuan epey iyi durumda pek üşütmelik gibi değil. 
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından
Soğuk almış canım benim bebeğimde öyleydi sık sık emzir ayaklarını sıcak tut inşallah gecer 
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Bebeklerde yeşil kaka

Bu normaldir. Bazen de emzirme dönemindeki bebeklerin emzirme sırasında annenin sütünün yağlı kısmını alamamasından kaynaklanabilir. Bebeklerde koyu yeşil kaka ise ,yeşil renkli katı gıdalar yiyen bebeklerde ve demir takviyesi alan bebeklerde görülür. Bebeklerde yeşil renkli kaka normaldir.

0 oy
tarafından
Biz diş donemindeyiz ve istah sifir mama yemiyor memeyi de o kadar az emiyor ki. Dolayisiyla sutumun yagli kismini alamiyor memeyi bitirip bosaltamadigi icin. Ben de 1 2 kere denk geldim o yuzden. Sizde istahsizlik gogsu bosaltamama durumu yoksa farkli bisey olabilir
0 oy
(192 puan) tarafından
Kan damlamasi vitamin den de olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
0 cevap 64 göst.
15 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gül.01.0 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 255 göst.
...