0 oy
165 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (483 puan) tarafından
tarafından kapalı

Çörek otu yağı, çok kıymetli yağlardan biridir, bir çok amaçla kullanabilirsiniz. O kadar kıymetli ki hem kilo almada hemde kilo vermede yardımcıdır.

Kullanım zamanına göre çörek otu yağı hem kilo almanıza hemde kilo vermenize yardımcı olan bir yağdır. Öğle ve akşam yemeğinden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı tüketerek iştahınızı kesebilirsiniz. Bu şekilde daha az yemek ihtiyacı duyacaksınız.

Yemeklerle veya yemekten sonra 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tüketmeniz ise iştahınızı açacaktır. Bu yöntemle daha fazla yemek yemek ihtiyacı hissedeceksiniz. Yemekle beraber tüketecekseniz eğer salata, yoğurt veya çorba üzerine 1 tatlı kaşığı ilave edebilirsiniz. İlk başlarda bu tat da alışık olmadığınız için yadırgaya bilirsiniz ancak sonra dan çörek otu yağı vazgeçilmezi tatlarınız arasına girecektir.

Ancak bir önemli nokta bunu düzenli olarak uygulamalısınız.

notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(663 puan) tarafından
Mrb lar tşk ederim bilgi için.bilginin kaynağı nedir acaba? Denediniz mi faydasini gördünüz mü acaba? Birde bu yağı nerde bulabiliriz?
(483 puan) tarafından
Aktarlarda satılıyor kullanmştım çocklarıma internette çok açıklama var bu konuda bakabilirsiniz gerçekten fayda ediyor
(663 puan) tarafından
Tşk ederm kaç aydan itibaren verebiliyoruz
(483 puan) tarafından
Cnm o konuda tam bilgim yk ben yaşından itibaren vermştim ama bazı doktorlar bebeklere ek gıdaya başlayınca çay kaşığı deilde vitamin gibi bikaç damla verilebileceğini söylüyolar farzetki gaz damlası gibi btkisel sonçta ilaç deil zararı yok
(663 puan) tarafından
Tşkler doktorumuza da sorayım ben bi
(483 puan) tarafından
Evt bi danışın ben sorumluluk almış olmiyim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 293 göst.
3 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Buglemin annesi (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
0 oy
19 cevap 625 göst.
8 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yasemincee (703 puan) tarafından soruldu
...