0 oy
314 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (51 puan) tarafından
tarafından kapalı
Annler bugün  11gun oldu bebegim kuvezde solunumdan ama şükür ilesti testleri filimleri temiz çıktı  dün  emzrimeye gittim bugunde anne odasina alacakti doktor ama sabah aradimda doktor bebegi tm emziremesin bugunde kuvezde kalacak yari  seni ariycaz dedi dun ilk emzirmede bebegim memeyi tutmada zorlandi ama ikinci emmede tuttu emdi guzelce ama ilk emmede bi tane hemsire vardi o gördü  doktora o soylemjs emziremedi diye bebegimi vermediler suan kuvezde sadece emmeden dolayi yatıyor  baska hic bi sorunu kalmadi bebegimin yanina gidip surekli emzirme sansim yok uzak yerde bulundum  yerde diyil  ikitane ikizlerim.var onlar 2bucuk yasinda onlari birakip gidemiyorum  bakacak annem var ida rahatsiz kadin tek bakamıyor  yoksa gider kapinin önünde  oturum  ama imkan yok allah icin bebegu anneye vermeleri gerekmiuormu emmesi icin kuvezde nasik ogrensin yavrum biberona alismak üzere  sutumu sağıp yolluyorum biberonla doyuruyorlar cok üzgünüm 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Bebek doğar doğmaz miadında bile doğsa emme refleksi gelişmemişse küvezde kalması gerekiyor. Normal bir durum telaş etmeyin. Yeni annesiniz stres yapmayın sakın. Anne karnında normalde 32. Haftada emme refleksi gelişmeye başlar. El ayak parmaklarını emer. Bazende geç oluşur. Düzelmiş her şeyi iyi şükür az kalmış kavuşmanızı. Gelir gelmez meme verip alıştırırsınız inşallah iyi düşünün iyi olsun. 
(51 puan) tarafından
Bebegim emiyor dun rahat bi sekilde emdi ve göğsümde uyudu emme refleksi gelismis benim üzüldüm ilk bebeyi tutmsda zorlandi ikinci sefer bebeyi guzel tuttu tutmasaydi hic sorun etmezdim sadece olkini hemsire begenmedi icin anne odasina vermediler bebegim 37 haftalik dogdu
Profil image (1,345 puan) tarafından
Bu arada soru sorarken başlıkta kısaca konu belirtin bir çok postunuz kapanmış. Mesela küvezde ki bebekte Emme sorunu Hk. Gibi gibi.
Profil image (1,345 puan) tarafından
Belki de etkin emmedi. Tam kavrayamadı. Eve göndermeler yetersiz beslenme sorun daha büyük olabilir. Herşey düzene girmeden çıkarmazlar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 317 göst.
2 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nurcan adiguzel (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 667 göst.
12 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yasem1234 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 285 göst.
28 Aralık 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Yusufyagmur (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 436 göst.
1 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Selma123 (82 puan) tarafından soruldu
...