0 oy
200 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim anne sütü alıyor. Gayette güzel kilo alımı ve gelişimi var. Ama karnı tok olsa bile uyumuyor ağlıyor. Açmış gibi emzige yapışıyor. Bende mama veriyorum anca o zaman sakinleşiyor. Sorun şu bebeğim tok olmasına rağmen 120 ml mamayi içebiliyor. Bu kadar içmesi normal mi bilemiyorum. Aranızda aynı durum da olan var mı acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(211 puan) tarafından
Memeden sonra hala aranıyorsa sutunuz doyurmuyor olabilir. Bende once 2 gogsu emziriyorum ama doymuyor. hala aranma durumu olursa mama takviyesi yapıyorum. Eger halada durmazsa genelde gaz sıkıntısından mizmizlanip memede kendini sakinlestiriyor. 
(24 puan) tarafından
İyi emiyor ama bilmiyorum. Yani süt olduğu halde doymama durumu olur mu?  Kusuyor da yani fazla bile geldigini düşünüyorum ama ilk çocuk emin olamıyorum bir türlü.
(211 puan) tarafından
Sutunuz cok olabilir ama dedigim ön sutu alip yagli sutu alamiyorsa doyurmuyor olabilir. Sutun tok tutmasi da önemli.
-Reklam-
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Bizde de aynı durum var. Hatta gün içinde sütüm mü azalıyor diye şüphe ediyorum. Ama göğsüme bakınca da sütüm olmuş oluyor. Çok şükür kilo alımı iyi... Denemek için mama verince mamayı içiyor. Memeyi kendi bırakan bebiş mamayı içiyor. Ama bizimki 120 vs içmiyor hani 50 60 cc içiyor. Mama tatlı mı geliyor anlamadım ki  :)
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Ac oldugu icin aglamaz meme emneside acliktan degildir sak7nlesiyordur sen midesini genisletmisin cnm bebek doydugunu anlamaz cok verdigin icin hazimsizlik cekiyor yavrucak iyki catlamado MazAllah 
0 oy
Profil image (232 puan) tarafından
Gazı ve uykusu olduğu için aranır ve sürekli emmek ister sütünüz yeterliyse mama vermeyin
0 oy
(92 puan) tarafından
2 saat arayla emzirmeye çalşn kimi bebek memede kalmk ister keşke göğsümüzün aç kapa düğmesi olsa da tok olduğunda sadece emse süt gelmese :D acıktığında vanayı açsak:D mama vermeyin bnce emzirn yada emzik kullanın kucağınıza alıp o memeyi emdğini zamnetsin ben hep öle yapıorm bizmkide emmek istior  ama çok fazla kusuordu bnde saatli veriorm arandğnda emzik verip lucağıma alıp uyutuyorım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,116 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
11 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dejavuu (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
7 cevap 277 göst.
2 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ebru2621 (428 puan) tarafından soruldu
...