0 oy
333 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (776 puan) tarafından
Kızım 3 aylık ve aç olmadığı halde elini çok emiyor emzikte kullanıyor sorun yok .internette birşeyler okudum ama evde stres yok.cocugumla çok ilgileniyorum nebilim orda yazanlarla alakası yok doktoruna bu durumu soraniniz oldumu acaba.
Bebek Ayı 3

5 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Evet ellerini keşfediyor. Müdehale etmeyin :) sonra onu bırakıp ayaklarını emecek sonra oyuncaklarını :) doktorumuz müdehale etmeyin dedi. Daha sonra oyuncaklarını agızında :) şimdi dişler sürtünmesindeyiz :)
(776 puan) tarafından
Yok aksine nedense çok hoşuma gidiyor öyle bı tatlı oluyor ki izlemek.bugüne kadar hiç birşeye zorlamadim.elini çekince hemen emzigini veriyorum tek müdahalem bu nedenini merak etmiştim sadece ilk anneligim olduğu içinteşekkür ederim yorumunuz için
(615 puan) tarafından
Evet canım bazı anneler veya anne büyükleri sevmez müdehale eder direk. Bebişime müdahale ettirmedim bende :) doktorun direk dediği buydu :)
(776 puan) tarafından
Yok bende kimseye müdahale ettirmiyorum canim zaten .herkes kendi çocuğunu kendi yetistirmeli bence yani kimse buna karismamali.kimseye o yüzü vermedim ben sevip sevip gittiler .Allah'a şükür işime karisanim yok eşim bile karışmaz sadece bu niye böyle şu niye şöyle diye sorar durur sever geri kalan her iş bende .
-Reklam-
0 oy
Profil image (529 puan) tarafından
4 aylık olmamıza 9 gün var 2. Ayın sonlarından beri elleri hep ağzında deliler gibi elini emiyor doktor ellerini keşfettiğinden yapıyor dedi ağızlarıyla keşif yaparlarmis şuan eline aldığı oyuncakları da yavaş yavaş ağzına götürüyor:) pek fazls müdahale etmemek lazımmış 
0 oy
Profil image (400 puan) tarafından
Benim bebeğimde 4 aylık olacak inşallah 1 aydır öylee kolları hep ıslak şapır şupur emmekten başta bende niye yapiyor diye düşündüm ama sağolsun buradaki tecrübeli anneler rahatlattı içimi  :)
0 oy
(6,444 puan) tarafından
Benimki suan 4m5 aylık 2.5 aydan beri öyleyiz hatta suan artık ayağa geçmeye çalışıyor yakında onu da yer az kaldı:)
0 oy
(28 puan) tarafından
Merhaba benim bebgimde 4 aylik oldu 3 ayindan beni parmaklarini ediyorum cigniyor d'un doktor kontrolunde doktorumuz dis etleri kasiniyor dedi kasinmasi bu aylarda baslarmis salyasida akmaya basladi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 484 göst.
0 oy
2 cevap 497 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
12 Mayıs 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Anne90 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
27 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Jilda (79 puan) tarafından soruldu
...