0 oy
199 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar doğum yaptı yapalı idrar yolu enfeksiyonum geçmiyor. Açıkçası bekarlığımdan beri üroloji doktoru Bi iğne yazmıştı öyle geçmişti zamanında. Ama yine tekrar edip duruyor. Doğum yaptıktan sonra da arttı ağrım sızım koku çok berbat durumdayım. Bebeğimde alerji çıktığından kendimi düşünemedim hiç 3 4 gündür yine ağrı sızı çoğaldı. Eşim de anlayışlı değil inadına ilişki istiyor. Şuan çok kötü durumdayım doktora götür diyorum evde şunu yap bunu yap diyor. Bebeğim de çok mızmız tek başıma mümkün yok gidemem akrabalardan da uzaktayım ne yapacağımı şaşırdım. 

1 cevap

0 oy
(570 puan) tarafından
Ben sana  hikayemi anlatayım  iye. Benim korkulu  ruyamdi. 5 sene çektim geçmiyordu  en son iyi Bi doktor  buldum  idrar kesesine  kamera salladı ve idrar kesemde Bi sürü  yara oluşmuş  onları yakmamız lazım dedi kabul ettim mecbur kurtar beni bu dertten dedim kan isiyordum resmen  acısı da cabası  Bi ameliyat oldum 6 ay da tedavisini  gördüm  ilk etapta  ayda bir gittim sonda yla  ılac verildi  idrar keseme  her gittiğimde  2saat yattım hastanede  yarimsar saat yüzüstü  sırtüstü  ve yanlara sonra 3haftada 2 haftada en son haftada bir olmak üzere gittim ilac verildi  onkadar rahatladım ki Bi daha da hiç olmadım çok şükür  olsamda  hemen bol suyla geçecek şekilde oldu bir iki defa oda 4 sene içinde ve o doktora o kadar dua ediyorum ki doktorun adı Kürşat zengin di doktora ilk gittiğimde derdimi ağlamaktan anlatamadım kocama kadınlığımi  yapamadım  her ilişki sonrasında enfeksiyona sonuçlandı  artık bikmistim  Allah sifani versin  canım  Bi baktım idrar kesesine çünkü sürekli enfeksiyon  orada tahribata arkasından yaralara sebep oluyor 
(122 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Benim de bekarlığımdan beri geçmiyor yara olmuş Bi kere doktor yarayı dondurdu. Üniversitedeyken dediğin gibi kan geliyordu artık iğne verdi doktor geçti sonra yine yine tekrar etti hamileyken oldum ilaç kullandım ama geçmedi ilaçla geçmiyor çünkü bu pis dert benden. Eşim de anlayış göstermiyor su iç su iç tamam içiyorum ama geçmiyor ki ağrı sancı öyle duruyor bende.
(570 puan) tarafından
Ameliyat sonrası tedavi çok önemli ama benim eşim çok anlayışliydi çok şükür  kiyamazdi
(122 puan) tarafından
Kesinlikle canım anlayış çok önemli
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 657 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
...