0 oy
1,074 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 10 ay önce sezeryanla dogum yaptım bu hafta artık bana kalan 10 kiloyu vermek için egzersizlere başladım. Ama malesef çok zorlanıyorum 3. Gün oldu ameliyat yerim aşırı kasiliyor ve açıyor ben sporsuz nasıl yok edicem bu gobegi.. Yardımcı olabilecek olanlar cevaplarsanız sevinirim..

12 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Korse tak göbek azda olsa kayboluyo
(18 puan) tarafından
Nereye kadar korse gizleyecek..oda rahat vermiyor ki :(
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
10 ay olmuş sezeryan olalı ameliyat yerinin kasılması normal mi acaba ya? Bu konuda kadın doğum doktoruna bir sorsana önce egzersiz yapmanda sakınca var mı onu öğren sonra hangi egzersizleri yapabilirsin spor salonuna git. Kendini hemen zorlama bir de normal insanda bile hamlık olur egzersiz sonrası ki 10 aydır karın kaslarını çalıştırmıyorsun sen hatta hamilelikte birlikte nerden baksan kabaca 2 yıl de. Ağırdan al 3 set yapman gerekiyorsa ilk gün 1 set yap mesela 1 hafta sonra 2 set yap. Öyle öyle formuna kavuşursun. 
(18 puan) tarafından
Evet ben hemen yuklendim galiba çok doğru dediniz
(258 puan) tarafından
Öyle yaptıysan ağrın olması çok normal canım 1 hafta sürer bir de onun ağrısı yavaştan al dediğim gibi bir de ısınma hareketleri yapmadan egzersiz yapma.
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Kizim 6 aylik olmuştu spor salonuna yazılmıştım ama şınav ve mekik çekmek gerekiyordu bende yaşamamıştım cok agrim oluyordu koşu bandı ve bisiklet kullandim birde evde bacaklarımı calistiriyodum göbeğe faydası olacak şekilde tabi 8.ay hamile olduğumu öğrendim bıraktım sjmdi dogum yaptım kendime gelince tekrar basliycam ve güzellik merkezlerindeki yağ yakma işlemini yaptırmayı düşünüyorum yoksa olmaz 
(18 puan) tarafından
Benimde aklıma bölgesel incelme geldi yoksa sınav ve mekik işkence gibi insana yaa  yarım hissediyorum kendimi çok kötü oldum
(335 puan) tarafından
Ya onu yaptıran kişikerden bilgi almak istiyorum. Uygulama yapan kişiker müşteri odaklı oldugu için sözlerine güvenemiyorum açıkcası. Kaç seansta ne kadar incelme oluyor? Bu incelme ne kadar kalıcı oluyor? Yani bu tarz bilgilere ihtiyacım var.
(259 puan) tarafından
2 sezeryan arası çok yok zorlanmadınız  mi
(4,363 puan) tarafından
Cok zor oldu rahim idrar torbasına yapışmış bide ayrı ondan ameliyat oldum sonda takıldı 1 hafta onla dolandım zaten iki hamileligimde okadar yorucu zor geçtiki anlatsam roman olur cinsten nasip işte cnm şükür rabbim isteyene versin inşallah
(4,363 puan) tarafından
Uygulamayı bende merak ediyorum bilen yaptıran yazar ınsallah
(18 puan) tarafından
Ben yaptıracağım nisanda dilan polata yazıldım
(4,363 puan) tarafından
Ücret ne kadar
0 oy
(749 puan) tarafından
Vlla benim kendiliginden 4aylikken bebegim gitti eski gobegime kavustum dha dgrsu eski kiloma yapim zayif kilo.alamiyodum  ben bi hamilegimde 20 kilo aldim sonra gene ayni kilomdaym 6 aylik bebegim suan :D
(18 puan) tarafından
Cok şanslısınız ablamda siz gibi
0 oy
(466 puan) tarafından
Canim 2 3 ay daha bekle spor icin cok erken daha zorlama ameliyat yerini. Limonlu sicaga yakın ılık su ic gobegin icin her sabah. Ben faydasini gordum tabiki dumduz degil gobegim ama wc ye ciktiginda bile anlaşılıyor yaglarinin eridigi..
(18 puan) tarafından
Tesekkur ederim baslayacagm
0 oy
(483 puan) tarafından
42 gün oldu sezeryan olali bnde gobek kalmadi kendiliginden gitti dogumdan donraki sislik inince 3 kilo fazlam kaldi sadecd sadece baldrlarim kaldi onuda anca yaza toparlarim sanirim
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Sağlıklı beslenerek.bende öyle böyle derken 17 ay geçti ikizlerimi hala emzriyirum ama sıkıldım dedim ve diyet listesi uyguluyorum şuan.
(18 puan) tarafından
Insanin gerçekten morali bozuluyor eski kıyafetleri giyenemek üstüne bonus oluyor
(1,300 puan) tarafından
Kesinlikle öyle.bide dışarı çıkamıyorum bebeklerden evde sıkıldıkça yiyorum.ertesi gün yok bugün dikkat ediyrum diyrum gece bı çay demleme yanına abur cubur ye.yani basaramiyosun.motivasyona çok ihtiyaç var.gitmek isterseniz halime Beyazateş instgram hesabı 21 gün 100 TL.tavsiye ederim.
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Yürüyüş yap bol bol. Spor salonuna gidemiyorsan TV'den Leslie aç hareketleri yap. O hareketlerin hiçbiri dikiş yerini kasmaz. 10 ay olmuş zaten cokdan iyilesmistir. Günde 3 lt su iç. Ben aralıklı oruç diyetiyle 3 ayda 7 kilo verdim.
(18 puan) tarafından
Aralikli orucu bende gördüm uygulamaya başlayacağım  leslie nedir onu anlamadm
(1,025 puan) tarafından
YouTube' a Leslie yaz. Karşısına geç onunla birlikte yap hergun hareketlerini.
0 oy
(200 puan) tarafından
Canım 63 doğuma girdim şuan 50 kıloyum skuat yap ben günde 20 skuat yapıyorum hem kalcam sıkı oluyo hemde göbeğim eridi hamilelikten öncede yapıyordum eski haline döndü eşim hic doğum yapmamıssin gibi duruyo diyo bu çok mutlu ediyor beni ve gaza getiriyo  devammmmm:)))
(18 puan) tarafından
Ben 80 le girdim şuan 71 im  dogumdan önceki kilom 60. 69 a düşsem çok sevinicem
0 oy
(79 puan) tarafından
Canım Valla 47 Kilo Geliyorum Ama Göbeğim Var Hala Nasıl Gidicek Bilmiyorum
(18 puan) tarafından
Ahh o kiloda olmak hayal gibi
(79 puan) tarafından
Kilo almaķ istiyorum bende ya ama alamıyorum
0 oy
Profil image (472 puan) tarafından
10 gün oldu sezeryan olalı şükür bitti denilecek kadar az göbeğim kendi kendine gidiyor bide çok kilo almamaya özen gosterdim hamileyken şuan ödem atıyorum galiba egzersiz yapma canım sezeryan 2 yılda falan toparlıyor ödem atıcı çaylar falan iç diyetisyene git YouTube dan videolar izle göbek eritici gıdalarla beslen 
(18 puan) tarafından
Tesekkur ederim herseyi deneyeceğim wrtik
0 oy
(60 puan) tarafından
Benim Sezaryan doğum yapalı 22 gün oldu 2.günü taburcu olup eve geldim pamuklu yazma ile göbeğimi hafif sıkarak bağladım hâlâ bağlıyrum azaldı ama tamamen de gitmedi daha ama tam iyileşince sporla gider diye düşünyorm ama bakalımm.
(18 puan) tarafından
Bünyede bünyeye değişiyor işte

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 187 göst.
12 Mayıs 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gamze__ (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 531 göst.
13 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gamze__ (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 749 göst.
0 oy
9 cevap 422 göst.
...