0 oy
150 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (2 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba, eşim bugün covid testi yaptırmıştı az önce aradılar test sonucu pozitif çıkmış. 3 aylık bebeğim var ve beni 3-4 gündür çok az emiyo, hiç emzik emmeyen çocuk emzik emmeye başladı. Bugün de afedersiniz ishal olmuş. Ben ve bebeğimi eve gelip test yaparlar mı? Bunun için nereyi arayacağım?
Bebek Ayı 3 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Canım benim eşim de covid oldu. Bebeğim 20 gunluktu daha. Ne bana ne de bebeğime test yaptılar. Sadece aradılar. Bol bol emzirin dediler. Ben de covid oldum tabii. Maskeyle emzirdim. Size de Rabbim şifa versin. 
(2 puan) tarafından
Evet bana da öyle dediler bir de bol bol su için dediler. Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Büyük ihtimalle siz de bebek de covid olmuşsunuzdur. Geçmiş olsun. Benim de bebeğim 3 aylık, önceki hafta abisinden bulaştı, ateşi çıktı, test yapmadılar ne abisine ne de ona, çocuklar çabuk atlatıyor dediler. İki gün sonra ben kötü olunca test yaptırdım, pozitif çıktım. Bana ilaç olarak grip ilacı ve coraspin verdi doktor. Bebeğime de aferin pediatri içirdi bir kaç gün. Sonra aradık pozitif çıkınca ben, gerek yok bir şeye sık emzirin dedi çocuk doktoru. İshal de olmuştu covid den dolayıdır Maflor probiyotik damla kullanın bir süre sonra geçer dedi çocuk doktoru. Bebeğim şimdi nezle gibi hapsuruyor, emziriyor um, damla veriyorum bu sefer de ağzı pamukçuk oldu. Karbonatlı suyla siliyorum. İnşallah ateşiniz çıkmaz. Siz bol vitamin almaya bakın, kendiniz propolis kullanabilirsiniz. Bebeğe vermeyin ama, sütten geçtiği kadar artık. 
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun. Diyorum ki ben olayım da çocuğuma bir şey olmasın çünkü o küçücük nasıl atlatacak diye düşünüyor insan.
(265 puan) tarafından
Hepimizden. Evet insan çok tedirgin oluyor ama çok şükür bebekler bizden daha güçlü.
0 oy
(268 puan) tarafından
Ben de covid oldum. 9 gün önce aradılar bol bol emzir dediler. Sonra test yaptirmaniza gerek yok dendi. Bir haftadır çift maske eldivenle emzirdim. 2 gündür de maske ile emziriyorum. Hala atlatabildigimi düşünmüyorum çünkü. Bebeğimde bir gün ateşlendi emzirdim bol bol. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
15 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Birkizannesi (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
23 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Metehan'ım (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
6 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bebekom (64 puan) tarafından soruldu
...