0 oy
188 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (66 puan) tarafından
Selamünaleyküm hanımlar. 

Lütfen bı yardım edin. Bir anne olarak sinir krizi geçirip dişlerimi kirmama az kaldı. Yahu bebeğimi yatırıyorum besige koyuyorum arka mi dönüyorum uyanıyor tekrar uyut tekrar besige koy sabaha kadar boyle. Yanıma almaya başladım yok aynı hesap. Sürekli uyanıyor. Saat 3:27 ve kızım bu saatte kadar 20 defa kalktı. Abartmıyorum. Ve kaç gündür uykusuz olduğumu unuttum. Gün diyorum çünkü ne gündüz ne gece uyumuyor uyutmuyor. Derin uykusu yok.  Kafayı yicem. 

2 Cevaplar

0 oy
(323 puan) tarafından
Gerçekten aynı beni anlatmışsınız sanki eskiden bir düzeni vardı eskiden dediğim daha birkaç gün öncesine kadar vardı emerdi ayağımda sallardim uyurdu iki saatte bir ya da bir buçuk saatte bir uyanıp yine emerdi ama uyurdu yani şimdi hem uykuya direniyor zor bin bela uyutuyorum sonra yine emmek için uyanıyor yine zor uyuyor ne yapacağım bilmiyorum
(66 puan) tarafından
Uykuya direniyor bizimkide. Akşam uyusun diye günde iki uykuya düşürdüm uykusunu yok anam yok babam uyumuyor. Ağlayarak bağırarak uyanıyor uyutmuyor. Allah sabır versin vallahi dayanamıyorum. Altı temiz karni tok bı ağrısı yok ama uyumuyor uyutmuyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dişleri geliyor ondan huzursuz canim normaldir. Onun içinde yeni birsey napcani bilmiyor. Kaşınıyor belki de aciyor. Atesini de kontrol et canm. Benim 20 aylik ve 7 buçuk aylık bebeklerim var aynılarını yaşadım yaşıyorum sabah 9 lara kadar 3 ay boyunca kaldim yarim saat uyku ile durdum 3 4 ay hep abartmıyorum. Sabredip bebegini sevgi ile kucaklayacaksin ona yardım edeceksin. Geçecek bu günler. 
(66 puan) tarafından
Çok güzel yazmissiniz ama ben uykusuzluğa dayanamadığı mi ve bu nedenle çok sinirli olduğumu fark ettim. Normal de uysal biriyimdir içimden farklı bir ben çıktı yeminle bak. Baş edemiyorum dayanamıyorum.
tarafından
Bende öyleyim. Kimse uykusuzluğa dayanamaz. Ama dayanmak zorundayız malesef bide benim kimsem yok. Vereyim bebekleri de 2 saat yatayım diye.  Senden çıkan canavarı bebeğin görmek zorunda değil. Sonucta onun suçu yok siz dünyaya getirdiniz. Biz anneler bakmak zorundayız bize fedakarlık çok düşüyor. Bak 2 bebekle gün içinde hiç temizlik yapamıyorum. Bebeklerim geç yatıyorlar devamlı uyanıp dururlar. Dun gece 2 de yattılar ben sabah 6 buçuk a kadar temizlik yaptım bide hep uyandılar onlarla uğraştım şuan ayaktalar yarım saattir. Iste anneler hep fedakarlık yapmak zorunda babalık gibi değil kuzum
(66 puan) tarafından
Ewet öyle haklısın hemde çok haklısın. Sabah kalkınca geceki bana cok kızıyorum zaten . Bende yalnızım cnm. Destek namına kolaylık saglayanim yok.  Bulunduğum yerde bı ben bı eşim başka tanıdık yok. Teşekkür ederim fedakarlığımi hatırlattığın için.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
7 cevap 356 göst.
22 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Denizdemir (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
9 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Adaasel1 (298 puan) tarafından soruldu
...