0 oy
275 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
Merhaba,

Bebegim 3 aylik olucak 2 gun sonra asla desteksiz uyumuyor.ya memede ya besikte sallanarak yada kucakta sallanarak uyuyor bu ne zaman duzelebilir ben 2 ay sonra ise baslayacagim nasil yapacam bilmiyorum. Gunduz uyumasida cok kisa ve memeden cekince uyaniyor veya besikte sallamayinca uyaniyor. 

4 Cevaplar

0 oy
(6,414 puan) tarafından
Kuzum genelde bebeklerde bu tarz alışkanlıklar 3 aydan sonra kalıcı olurmuş o yüzden şuan vazgecirmenin tam zamani internette bununla ilgili bir sürü yazılar var onları oku. Benimki 5 aylık uyku eğitimi vermek istiyorum ama sabrım yok henüz:)
(25 puan) tarafından
Cok zorlu bir surec uyku egitimi bebek icinde anne icinde,aslinda 5 aylik cok iyi bir zaman egitim icin. Bende aliskanliklarini biraktirmak istiyorum ama cok zor uykuya dalmiyor surekli agliyor huzursuz dayanamiyorum bu haline
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
7 aylık oldu hala destekli uyuyor malesef 
0 oy
(26 puan) tarafından
Canim benim bebeğinin uyku sorunu yok. :) Daha çok küçük, bol bol kucağına al sev bebeğini. Ben de senin gibi kaygilaniyordum şu an 3 bucuk aylik kizim hep kucakta uyuyor cok bunaliyordum, cok arastirdim uyku egitimcilerinden ogrendim,hatta ucretli yardim alacaktim, 4 aydan once uyku aliskanligi kazanmiyormus. Aliskanliklari 4 aydan sonra basliyormus.  O yuzden kaygiyi biraktim. 
(25 puan) tarafından
Bende oyle oldugunu ogrendim 4.aydan sonra olmaliymis ama gunduz ve gecede cok zorlaniyorum uyku sifir surekli sallamakla veya kucakta geciyor buda beni korkutuyor.
0 oy
(58 puan) tarafından
3 aylık bebek çok kücük onun kucaga ihtiyacı var uyku egitimi ve uyku düzeni zaten 4.ay atagindan sonra verilmeli.cunku zaten degisecek.simdi o destek sayılmaz.yabas yavas alıstirin 4.ay atagini atlatin o zamanlarda düzen oturmaya aliskanlik olusmaya baslicak.simdi bol bol kucagıniza alin bisey olmaz.
(58 puan) tarafından
Germez mi tabiki cok yorucu, biz 5 aylık olduk 5 aydır hep yorgunum:)) bazi bebekler tam zamaninda bazilari daha erken veya geç olabilirmiş.
(25 puan) tarafından
Tesekkur ederim :) bence daha bitmeyecek bu yorgunluk hayatimizdan :))
(58 puan) tarafından
Galiba öyle:)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
...