0 oy
258 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (655 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızım 22 günlükken kuveze girdi 8 gün yattı tam Pandemi zamanı sadece 1 kere aldılar yanına oda artık acıdılar hergün kapıda bitiyordum elimde göğüslerim den çıkan 40 cc süt ile çekilmişti çünkü ağlamaktan üzüntüden uykusuzluktan. Süt bahaneydi Bi umut gidiyordum görürüm diye. Sadece 5 dakika gördüm Bi yastığın üstünde yüzüstü yatıyordu kolu sarılmış kan almaktan şişmiş çünkü. Yanına varınca annem ben geldim dedim gözünü zorla açtı baktı sanki anne çok yorgunum canım çok yanıyor der gibi sonra ben fenalaşınca çıkardılar. Şimdi doğum gününe 26 gün kaldı şu 3 gündür ne zaman gözümü kapatsam o hali geliyor gözümün önüne ağlamaya başlıyorum. Ben ne yapayım Allah rızası için Bi akıl verin. 
Bebek Ayı 11 ay
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,548 puan) tarafından
Belki bı sadaka verseniz yada imkan varsa kurban kesseniz şükür amaçlı iyi gelir belki size 
(462 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin canım inşallah en kisa zamanda yavrun sağlığına kavuşur ve bağrına basarsın. Zor biliyorum ama sabredin Kur'anı kerim  okumasını biliyorsanız bol bol okuyun bilmiyorsanız internetten dinleyin. Peygamber efendimizin (s.a.v) yüzü suyu hurmetine Allah'a dua edin. Bu mübarek günler hatrına Inşallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.
(655 puan) tarafından
O çıktıktan sonra kestik. Her ayda düzenli bağış yapıyorum. Kapıma önüme çıkanıda asla çevirmemeye
Çalışırım elimde oldukça.Senesi dolacak o zamanları çok geliyor aklıma sanırım bide çok konu edildi işte doğum günü geliyor daha dün gibi şunlar olmuştu diye falan sanırım o yüzden oluyor. Dün panik atağım tuttu yine serum yedim akşam. Uzun zamandır çok iyiydim. Sanırım doktora Bi görünmem lazım tekrar. Kızdan sonra oldum böyle toparlamıştım bayağı. Allah razı olsun ben Bi tane daha keseyim ramazanda geliyor dediğiniz gibi belki iyi gelir. Şifanın nerden geleceği belli olmaz
(655 puan) tarafından
Allah razı olsun. Atlattık o zamanları hamd olsun yaşına girecek kızım nisanın 8 inde inşallah. Ama ben o zamanları sürekli hatırlıyorum şu 4.5 gündür hatırlayıncada çok ağlıyorum. Dün akşam panik atağım nüksetti serumla toparladım kendimi. Türkçesinden okuyorum. Sakinleşmek için dinlerim hatta bebeğim huzursuz olduğunda falan inşirah suresini de dinletirim ama bu aralar eskiler çok fazla dolanıyor kafamda
(462 puan) tarafından
Canım şeytan vesvese veriyor. Şükredin bol bol bazen instagramda veya burada bu tarz hikayeler okudukça istemsizce ağlayıp oğluma sarılıyorum çok zor bir süreç gecirmissiniz Allah bi daha yasatmasin inşallah.
(462 puan) tarafından
Öyle bi anda direk yavrunuza sarılın öpün
-Reklam-
...