0 oy
178 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bebeğim 9 aylık emziremiyorum mama yiyor normalde. Ek gıdaya başlayınca iştahla her verdiğimi yiyordu. Bi süredir yemek istemiyor agzını sıkı sıkı kapatıyor Biberon görünce acıyor Bi tek. Biberonda mama emmek istiyor sadece. Neden böyle ani Bi degisim oldu anlamıyorum. En basından yemese tamam ama yerken neden simdi yemek istemiyor olabilir
Bebek Ayı 9

1 cevap

0 oy
(34 puan) tarafından
Bizde 9 aya giriyoruz tam tarif ettiğiniz gibiydi dişten suphelendim ben de sonra hastalandı bayag kesildi iştahı. Şuan yiyor ama damak tadı gelişti sanırım herşeyi istemiyor ne yapacağımı şaşırdım çorba içen çocuk şimdi pankek köfte tavuk tarzı şeyler yemek istiyor sürekli. Sebze cani isterse yiyor. Meyve olarak sadece muz. Sevdiği şeyleri bulmaya çalışıyorum sürekli. Nefret etsem de bazen hiç yemek istemediğinde TV'den bebek şarkısı açıp yediriyorum. Birde uyku vakitleri çok önemli uykusu geldiğinde asla yemiyor. Bunlara dikkat ederek şimdilik normale döndük biz, sizde dönersiniz umarim.
(26 puan) tarafından
Ay aynıymışız resmen. Bizimki pankek filanda yemiyor omlet pankek ne tarif bulursam yapıyorum ama nafile.
(34 puan) tarafından
Şu sıralar sabah yumurtasini hiçbir şekilde yemiyor kahvaltı istemiyor, bu uygulamada annelerin yulaf lapası yaptigini okudum. Denemediyseniz onu deneyin birde bizimki onu sevdi kaç gün sürer bilmiyorum tabi:)) biraz suda haşlayıp içine muz pekmez biraz ceviz badem rondosu atıyorum. Hatta bugün muz yerine peynir yumurta koydum onu dahi yedi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
0 oy
4 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
21 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Behiş (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
17 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...