0 oy
361 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (97 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebişim büyüyor ve ben uyanık olduğunda napcağımı bilemiyorum yüzüstü yatıyorum çıngırakla falan oynuyoruz 2 saate bi uykusu geliyır zaten var mı farklı etkinlik yapan :) 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
(268 puan) tarafından
Bende bekliyum bizimde 3 aylik olmamıza 8 gün var
(676 puan) tarafından
Uslubunuz da sizin gibi ... Başka da birşey demiyorum.
(45 puan) tarafından
Uslubden bahsedene bakın. Başka birşey diyemezsiniz zaten
(676 puan) tarafından
Komiksiniz cahile birşey anlatılmaz zaten. Hep kendini üstün görür. Neyse Allah size şuur bilinç versin.
(2 puan) tarafından
4. Bebeğiniz olması sizin çok bildiğiniz anlamına gelmiyor. Yazık o bebeğe üzüldüm. Usanıp uyuyor çok şükür yazmışsınız bir de. İnsanlara bu kadar öfkeyle yaklaşacağınıza acaba ben bir yerde hata yapıyor olabilir miyim diye düşünseniz keşke. Bu hayata gelmeyi o bebek istemedi. Siz istediniz ve siz istediyseniz onunla ilgilenmeniz ona sevgi şefkat vermeniz gerekiyor. Tv karşısında usandırarak uyutmak değil.
(45 puan) tarafından
Siz benim ilk yorumumu dikkatli bir şekilde okudunuzmu? Neyse Sabırrrr siz benim anneligimi yargılayacak ne bir kişisiniz nede bebeğime üzülecek bir kişi .. Kimseyi tanımadan Anneliği yargilayamazsiniz....nokta. dahada kimse cvp vermesin. Burda resmen 7/24 bebeğimi TV. Karşısin da tutan canı Cahil Anne moduna sokuldum. Ben kimseye ofkeyle yaklaşmiyorum annesinin balı hanımefendi. Öyle yoruma öyle cevap veriyorum. Şuan sizin bana yazdığınız gibi.
-Reklam-
0 oy
Profil image (777 puan) tarafından

çevirmeye dene yrdımla dönmesi için 

eline bişeyler tutuştur 

yumuşak sert vs 

:) 

(97 puan) tarafından
Çıngırağnı tutturmaya çalışıyorum
0 oy
Profil image (874 puan) tarafından
Oyun halisina koyuyorum bitek farkli bizimki 4 aylik bende merak ediyorum şuracikta bekleyeyim
(97 puan) tarafından
Oyun halısı almadım ben çok gereklimi
(92 puan) tarafından
Oyun halısı almazsanzda hışırtılı kitapllar var eline soğuk ılık sert yumuşak deişik şeyler vermye çalşın ve aldğı şeyi göz göze gelip ne olduğunu anlatın bn 2 aylğz şimdiden başladık valtiniz varsa onunla dans edin ordan oraya zıplayın gözüyle takip etsin sizi mesela en çok vaktimiz mutfakta geçior bi yandan yemek yapıorm onuda ana kucağına koyuyorm o bni takip edior müziğimiz hep açıktır bn karşsnda oynarım şarkı  sölerim oda şimdiden seslenmeye başladı sanki bana eşlik eder gbi :) hiç bişy almak istemesenizde bol bol konuşn ne yapcağınızı sabah kalkınca berbr plan kurun akşma kadr şu işlerimiz var die inanın çok faydası var :)
Profil image (874 puan) tarafından
Aman aman bi ozelligi yok oyun halilarinin olmasada olur amma velakin cocugu oyaladigi icin iş yapmaya vakit kaliyo yada onla vakit geciriyo zaman dolduruyo aglasa misal dikkatini oraya cekiyorum
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Yüzüstü yatırıp önüne eğleneceği küçük bi oyuncak koymaktan daha faydalı bişey yoktur heralde o aylar:) Siyah beyaz kartlar var onlardan alıp görebileceği bi yere koyabilirsin.
(97 puan) tarafından
:) tamam canım
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Oyun halisi alabilirsiniz. Kendi kendine de oyalanmis olur Ellerine kollarına spor haraketleri yaptırabilirsiniz  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
10 cevap 912 göst.
0 oy
2 cevap 396 göst.
...