0 oy
390 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından kapalı
kızlar oğlum 5 aylık olmasına 3 gün kaldı. sabahları uyanınca 1 yada en fazla2 saat sakin kalıyor karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum yani her şeyini yapıyorum ondan sonra bir huysuzlasiyor ağlıyor kucağımda gezdiriryorum uyutana kadar kaç saat uğraşıyorum en fazla 30 dk uyuyor o 30 dk da ben kendime zor geliyorum kulağının dibinde ağladığı için basım ağrıyor sesi kaldıramıyorum artık uykusuzlukta mahvetti beni . oğlumu çok ama çok seviyorum onu bırakıp ders çalışmakta çok zorlanıyorum . ne yapacağım bilmiyorum . ama ona iyi bir gelecekte vermek istiyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Merhaba ben uykusuzlukla şöyle başediyorum çok uykum geldigi zamanlar bebeğimi koynuma alıyorum o emerken uyuyakaliyor ben de onunla uyuyorum memede uyuduğu zaman ve ben de yanindaysam uzun uyuyor ben de uykumu aliyorum. Sizin gibi benim de ders çalışmam lazim onun için de telefonuma test çözme uygulamaları indirdim bebegimi emzirirken bazen oradan test çözüyorum ya da o gündüz uykusundayken çözüyorum. Kalkip kitap basinda çalışmak hem vakit aliyor hem de bebekle mümkün değil. Çok iyi calışma olmuyor tabiki ama bebekle yapabileceğimizin en iyisi bu sekilde
(0 puan) tarafından
Güzel yöntem ama bizim bebekte emerken uyuya kaldığı için artık emmeden uyumuyor. Kendi başına veya pışlayarak kesinlikle uyutamıyoruz. Yani ileride daha fazla sorun olabilir.
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Yanına alıp o emerken uyumayı dene. Ben birçok kişinin aksine koynumda büyüttüm bebeklerimi, çok da rahat ettim. Senin kokunla da uyuyor hem, sen de uyuyup dinlenirsin. Evet ders çalışabilmek bebekle zor ama dediğin gibi herşey ona güzel bir gelecek verebilmek için. Her boşluğu her anı degerlendirmen lazım. Biraz fedakarlık gerekiyor. Hayatının bir döneminde bu fedakarlığı yapmazsan ileride daha da pişman olursun emin ol. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
11 Ekim 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Pusat'ın annesi❤ (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 307 göst.
12 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ddrn (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,722 göst.
...