0 oy
455 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (49 puan) tarafından
Bebegim kalmak istiyo kafasını kaldırıyo kucagıma yatırıyorum kalkıp otur pozisyonda durmak istiyo daha erken degil mi ?

11 Cevaplar

0 oy
Profil image (3,278 puan) tarafından
Cok erken canim bence 
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Bizimkide kalkmaya çalışıyo yattığı yerden kafasini kaldırıyo 

 
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim oğlumda 3. ayında yatarken başını kaldırıyordu oturmak istiyordu biz 5.5 aylıkken destekli oturtmaya başladık. 3 aylık bebek için oturmak çok erken.. 
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Şuan benim bebeğimde o şekilde kucakta oturmak istiyor yattığı yerden kafasını kaldırıyor Osman gonulal hoca var YouTube da 3 aylık gelisim videosunda izlemiştim kucağınıza yaslayarak ara ara oturtabikirsiniz kucaginizda demişti bende öyle yapıyorum bı izleyin isterseniz videoyu 
(78 puan) tarafından
Osman hoca çok iyi bir doktor gerçekten sivastaymis İstanbul'da olsa keşke dediğim doktorlardan Instagram'dan da YouTube dan da takip ediyorum çok faydalı bilgileri var
(190 puan) tarafından
Perşembe günü İstanbul'da hasta kabulu yapiyor
(46 puan) tarafından
Ben de bunu yazmak için girmiştim, siz yazmışsınız madem altına maydanoz olayım hemen :) 6. ayda ek gıdaya geçebilmesi için, desteksiz oturabilmesi gerekir, 6.ayda desteksiz oturması için de, 3. aydan destekli oturmalara başlanması lazım diyor.. Bir de kısa video çekmişti, çocukların oturdu diye beli batmaz, eğesi batmaz, şurası burası batmaz diye :) Sanırım batar mı diye sorarak bıktırmışlar :)
(1,362 puan) tarafından
Aaa nerde hangi hastane
(1,109 puan) tarafından
Bizim doktorda aynı böyle diyor canım 3,5 aylık gibi kucakta oturtmaya basladim ben şuan 4 ay 1 haftalık yatarken elinden tutarsam kendini ayağa bile kaldırıyor doktorumuz rahatsız olan bebek oturur pozisyonda ağlar veya yatış pozisyonuna getirir kendini dedi. Birde kaç kişi gördün çevrende erken oturduğu için sağı solu yamulan demişti =) 6.ayda desteksiz oturması gerekiyor desteksiz oturmayan bebeğe normalde ek gıdaya baslamaması gerekirmiş.
(190 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama telefonla ulaşabilirsiniz imstagramdan takip edebilirsiniz
(78 puan) tarafından
Evet bilgim var sürekli gelse keşke
0 oy
(359 puan) tarafından
Aman canım dikkat et kemikleri daha gelişmedi kucağında vücuduna yükünü yüklemeden destekle yapabilirsinde zorlama benim kızda oturmak istedi 4 aylıkken kucağımda biraz biraz ,5 aylıkken destekli 5 dk oturttum, şimdi 6 aylık neredeyse desteksiz oturuyor tabi hep bir şüphe ile yaptım bunları ağlayınca acaba kemikleri mi battı benim yüzümden diye düşündum kendi istemese asla yapmazdım.
(78 puan) tarafından
Dikkat ediyorum kemikleri batmazmis bugün gene sordum ben destekli oturtun dedi
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Aynı benimki. Kendini kaldırmaya çalışıyo elinde tutuyorum kalkıyo oturuyo sonra başlıyo konuşup gülmeye yatırınca ağlıyo hemen. Daha erken henüz.
0 oy
(240 puan) tarafından
Osman gönülal doktor 3. Ayyda kucakta destekli oturtun diyodu ki 6ayda desteksiz oturabilsin diye 
0 oy
(78 puan) tarafından
Benim kizimda 3 aylikkken kafasını kaldırmaya falan başlamıştı 4.aya yeni girdi doktor kontrolünde doktora sordum kucağında oturtabilirsin sırtını kendine daya oturt dedi beli falan batmaz dedi 2 haftadır oturuyordum kucağımda şimdi destek yastigiyla oturuyorum ama çok dik olmayacak şekilde oturuyor çok fazla durmasına müsaade etmiyorum.zaten o şekilde 
0 oy
(89 puan) tarafından
Kızım 3.5 aylık oda öyle kucaktayken kendini oturur pozisyona getiriyor erken diye izin vermiyorum 
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Oturmak için çok erken oturtma yüz üstü falan koy uyanıkken oyalansın 
0 oy
(185 puan) tarafından
Oturmak degilde hafif kayik sekilde oturta bilirsiniz hani beli biraz yatar halde benm oglumda seviuo oyke yapmayi bi video izlemistim youtube da bebekler kendilerinj hazir hissettiklerinde onlari durdurmayin her bebk farklidir diyodu birebir oturtmak degil tabiki bi ama kucagimizda hafif arkaya dpgru egik bi sekilde oturtuyorm bazen oglumu 1 2 dk 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
12 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Çiçekzade (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
26 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eylül5816 (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 188 göst.
25 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Amine754 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
29 Ocak 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Urazımm (6 puan) tarafından soruldu
...