0 oy
432 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (560 puan) tarafından
Uykusu da vardı biraz sersemlik ondan da olabilir ama.. Az ağladı sonra bidaha ağlamadı. Kafasını çarpışını görmedim ses duydum şiddetini bilmiyorum. Gözünde şaşılık dalan oluşmadı hiç. Evdeki herkes iyi olduğunu söyledi. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce be yapmalıyım?

6 Cevaplar

+1 oy
(375 puan) tarafından
Takibde kal canım Allah korusun kusma falan olursa sıkıntı
-Reklam-
+1 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Yatak boyutu yüksek mi görünürde bir şey olmasa bile içten birşeyler olabilir uyumasına izin verme Doktora götür 
+1 oy
(6 puan) tarafından
Fışkırarak kusma olursa lütfen bir hastahaneye gidin. Düştükten 2 saat sonra uyuması öneriliyor. Kontrol edin sürekli içiniz rahat etmez ise yarın acile başvurabilirsiniz. Çok geçmiş olsun içiniz ferah olsun.
+1 oy
(388 puan) tarafından
Kusma gözlerde kayma yoksa sıkıntı etmeyin hareketlerini takip edim 2 yaşındaymış Allah korusun rabbim korusun onları 
+1 oy
(41 puan) tarafından
11 aylıkken düşmüştü Allahım o görüntü hiç bir zaman gitmeyecek gözümün önünden. Ellerimin ucunda tutamamıştım. Boynu terse geldiği için eşimle yalınayak koşmuştuk acile. Tomografi çekilmişti doktor kusma uyuma eylemine dikkat edin demişti. Daha küçük olduğu için bize 12 saat gözlem dedi. Şükürler olsun sonuçta hiç birşey olmamıştı ama şimdi o geceye gittim.

Fışkırarak kusmasına, gözlerde ki temasına, ve uyku yarı baygın halde olmamasına dikkat et canım. Ve ilk iki saat kesinlikle uyutma. Gerekirse uyandır 1 saat daha tut 
0 oy
(388 puan) tarafından
9 aylık oğlum yürüme hevesinde kafasını üstüne düştü doktorum aradım hareketleri takip et dedi çok sükür bisey olmadı allahın izinle siz yine de takip edin bakın ben o gün sabah kadar uyumadım düsünün anneyiz biz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 501 göst.
7 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Efenin. Annesi (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 559 göst.
...