0 oy
484 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından

Merhaba hanımlar kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor az evvel de banyo yaptirdm yine baktım yeşil ama mukusluydu biraz sıcakta tutuyorum onu ama bilmiyorum neden böyle. Kakada kan vs yok ama 10 gündür ne mama nede anne sütüne iştahlı iştahlı bir içmesi de yok mimizlandi ayakta emzirmeye başladım artık çoğunlukla. Memeyi canı isterse alıyor. Zaten başından beri de öyle mama içen bir çocuk değildi. Ne emzik nede biberon tutuyor kaşıkla veriyorum. 

Bebeğim 4 aylık 3130 kilo doğdu şu an 6300 Gr lütfen fikirlerinizi belirtirmisiniz 

image

Bebek Ayı 4 aylik

1 cevap

0 oy
(89 puan) tarafından

Yeşil kakada sorun yok korkmayın aksine iyi beslendiginin kanıtıdır yeşil renk kaka. Sadece mukus varsa onda da sorun yok. Yani olağandısı bir huzursuzluk uykuya geçememe fazla gazlı olma döküntü vs gibi belirtiler de yoksa sıkıntı yok kakasinda. Emme problemi benim bebeğimde de 3 aylık iken başladı istahsizlasti. Şimdi 1 hafta var 4 aylık olmasına ancak yeni yeni emmeye başladı eskisi gibi. Inşallah o durum da geçici. 4.ay uyku gerilemesi atak derken bunlar yaşanıyor. Bir de çevreye karşı artık algıları fazlaca açıldı bu ay o nedenle de çevreye bakmaktan daha çok hoşlanıyorlar emmek sıkıcı geliyor onlara. Benim bebeğim sık ama kısa süre emiyor. Fakat kilo alımı iyi olduğu için sorun etmiyorum. Sizin de kilo alımınız gayet güzel bence bir sorun yok annesi:)

(46 puan) tarafından
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum içim biraz rahatladi çok sağolun
Oysaki herkes yeşil kaka beslenme bozukluğu yada bebeğin sadece ön sütü alması durumunda yorumlar daha fazla. İnslalah bir sorun yoktur :)
(277 puan) tarafından
benimde bebeğim 71 günlük ve bir haftadır kakası bu şekilde neden olduğunu bilmiyorum biraz daha devam ederse belki doktora gideriz. doğduğunda sapsarı bir kaka idi bir süre devam etti şimdi böyle
(46 puan) tarafından
Valla canım bende anlamadim ki tam olarak neden olduğunu insalalh ciddi birşey yoktur
(223 puan) tarafından
Kaka normal geldi ya anne sütü alan bebeklerde sıklıkla görülür
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,581 göst.
0 oy
5 cevap 2,392 göst.
4 Mart 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mmdszy (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,400 göst.
24 Aralık 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeyneppp (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 3,246 göst.
17 Ekim 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zeynep Turhan (125 puan) tarafından soruldu
...