0 oy
473 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (490 puan) tarafından
2. Ay aşıları ile ilgili çok korkutmuşlardı. Ateş vs diye ama herhangi bir zorluk yaşamadım. 4. Ay aşıları zor geçiyormu? Huysuzluk vs oluyormu bilgi verirmisiniz ? Birde rotavirus aşısını 5 gün sonrasında yaptırcam ağır gelirmi ? 
Bebek Ayı 117 günlük

9 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
Merhaba 2 aylık asida hiçbir sıkıntı yaşamadık fakat şuan cuma günü aşı oldu 2 gündür o kadar huysuzki anlatamam.gerci ağzıda cooook akıyor Bence o bebekten bebeğe değişir. Biz 3 hafta önce covid geçirdik bebeğim de dahil o yüzden 2 hafta geç yapıldı aşimiz. Doktorumuz bağışıklığı baskilanmasin dedi. Şifalar dilerim. İnşallah kolay geçer. 
(490 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Umarım kolay atlatırız...
-Reklam-
0 oy
Profil image (541 puan) tarafından
Huysuzluk dışında çok şükür birşey olmadı. Rota virüs aşısını da ASM deki hemşireye veya

 doktorunuza sorun. Onlar sizi yönlendirir. Gerçi sistemde de görüp yapıp yapmanızı size söylerler
(490 puan) tarafından
Bebeğim genel olarak huysuz değil ama o ağladığında ben huzursuz oluyorum. Doğduğundan beri bir elin parmaklarını geçmez ağlaması:) korkuyorum o yüzden.
0 oy
tarafından
Rotavirus asisinin 2cisini vurduracaksiniz degil mi? 5 gun arasi varsa agir gelmez..her bebekte asi etki gistemiyir canim. Benim kizimda asilardan sonra biraz kizgin oluyor o kadar.
(490 puan) tarafından
Evet ikinci dozu vurulucaz. Doktorumuz yapıcağı için ağır gelse söyler diye düşünüyorum. Oy kızgın bebisler de başka tatlı oluyor ama :)
0 oy
(24 puan) tarafından
Bizde yenilerde yaptırdık dördüncü ay aşısını diğer açılarda hiçbir şey olmadıydı bunda ateşi oldu biraz ama yinede bebekten bebege degişiyo
(490 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için. Insallah rahat geçer buda :)
0 oy
Profil image (400 puan) tarafından
Geçen hafta olduk çok huysuzlandi halada öyle uykuya da çok direniyor 
(490 puan) tarafından
Normalde sakin bir bebekmi ?
0 oy
(91 puan) tarafından
2 GUN HUYSUZLASTİ ATESİ CİKMAMASİ İCİN BİZ SURUP VERDİK DUZENLİ BİR SEKİLDE SABAH OGLE AKSAM 3 GUN BOYU BOYLE VERDİK 4.GUN DE SABAH AKSAM VERDİM OKDAR ROTA ASİSİ YAPTİRMANA GEREK YOK BİZ YAPTİRMADİK ROTA ASİSİNİ SORDUK NE İCİN DEDİK BEBEK DUZENLİ KAKA YAPAMİYORSA KAKASİİNİ YAPMASİ iCİN DEDİ . COK SUKUR GEREK  DUYMADİK UCRETİ 1.500 TL  COK GEREKLİ BİRSEY DEGİL YANİ BEN DE SANDİM TUM HASTALİKLARDAN KORUNMASİ İCİN DEGİLMİS
(0 puan) tarafından
Mrb. E.aras rumuzlı arkadaş rotarix asısı hakkında bildiklerinin yanlış oldugunu düşünüyorum. Rotarix asısı zehirli ishal asısıdır aslında kres döneminde cocuklar yakalanma olasılığı yüksektir. Ve yakalandığında hastanede 1 hafya yatan cocuk coktur riskleri vardır. Durumunuz varsa aşıyı yaptırmanızı öneririm.
(158 puan) tarafından
Nereye sordunuz acaba rota aşısını çok yanlış bilgi edinmissiniz. Kanlı zehirli ishal asisıdir. Ve çocuklar icin çok tehlikeli olabiliyor.eer aşıyı olmazsa aylarca çocuklar hastanelerde yatiryor. Nitekim benim kardeşim 6 aylıkken oldu aylarca hastanelerde yattı eridi bitti. Net bir tedavisi de yok. Ayrıca kreş okul döneminde de çok oluyor kesinlikle aşı yaptirmanizi öneririm ücreti de o kadar da değil. Bir daha araştirin isterseniz sonra yapıp yapmamak sizin tercihiniz ama kesinlikle öneririm .
(234 puan) tarafından
Insanları yanlis yönlendirmeyin lütfen ve bilgiyi nerden aldiysaniz cok yanlis bilgi verilmiş size .

imkani olan yaptirsın rotayı keske devlet karsilasa da herkes yaptirsa
Profil image (337 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum elif ali benim yeğenlerim oldu ve çok pis bulaşıcı bisey annem bile kaptı onlardan annemi bile hastaneye yatirdilar 3 gün boyunca keşke devlet karsilasa ama canlı aşı olduğu icin çok pahalı
(234 puan) tarafından
Cok tehlikeli bir isal. tüm dünyada yapila bir asi ve yanlış hatirlamiyorsam yurtdışinda devlet karşiliyor
(490 puan) tarafından
Yanlış bilgi verilmiş size. Çok önemli bir aşı. Durumu olan herkes ki bence durumu olmayanlarda bir şekilde yaptırmalı. Bebeğinin sağlığı için gerekiyor çünkü. Ikinci dozunu yaptıracağım. 497 lira gibi bir ücret. 1500 lira değil:) siz sanırım yanlış duymuşsunuz.
0 oy
(188 puan) tarafından
Ben bugun gidecegim bakalim bir sıkıntı  olacakmi birde bilen varsa 4. Asisi sabah yapiliyormu ogleden sonrami
(490 puan) tarafından
Sabah yapılıyor canım. Aşıların randevularını bize doktorumuz sabah veriyor. Öyle biliyorum çünkü. Yinede yanlış yönlendirme yapmış olmiyim.
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına girdi sadece 4 ay aşısında iki gün ateşi oldu onun dışındaki hiçbir aşı da bir şey olmadı tabi çocuktan çocuğa değişir 
(490 puan) tarafından
Insallah bizde sorun olmaz. Kizim çok nazlı:) asi olurken bile kuzu gibi meee leyerek ağlıyor :)
0 oy
(234 puan) tarafından
Cuma günü yaptirdik 4. ay aşısını ne ateş ne huysuzluk olmadı rotayıda ayni gün oldu
(490 puan) tarafından
Aaa iyi o zaman aynı gün yapılıyorsa bende cuma günü gideceğim. Ikisini de yaptırırım. Araya 5 gün koyalım diye düşünmüştüm.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
22 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mat.anne (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
23 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Alp'inn Annesi (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 356 göst.
14 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melo B. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
26 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ezgiii_cinar (62 puan) tarafından soruldu
...