0 oy
183 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (212 puan) tarafından
Merhaba kizlar, her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Düne kadar doğduğu zaman besigine koyardım uyurdu. Ama dün gece besigine her koyduğumda uyandı. Zor uyuttum. Gece emmeye uyandığında yine aynı şekilde çok zor uyuttum. Öneriniz var mı acaba 
Bebek Ayı 2

4 Cevaplar

0 oy
(1,132 puan) tarafından
Kokunu istiyor bende bu sorunu yaşadım atak haftasında olabilir 2. Aya giriyor diye Googleden araştırabilirsin.. Ben çözümü yastığımla buldum onun yatağına yastığımı koydum başını çevirince kokumu alsın diye.. Bazıları kıyafetini falan koyuyor bende o işe yaramadı 
(212 puan) tarafından
Daha atak haftamiza var görünüyor. Ama deniyecegim eşya olayını teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Bıeak uyusun ,benimki de uyurdu.Ben uyutmamaya çalıştım.Şimdi 8 aylık yanımda beraber uzanamıyoruz bike.Rahat durmuyor ki kıpır kıpırÇok kucağına alıştırma derler ama zaten bir süre sonra durmazlar kucağında keyfini çıkart bebeğinin .. Özlersin . 
(212 puan) tarafından
Anladım, teşekkür ederim:)
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Ben 2 aya yakın öyle uyuttum üstümde yatardı herkes alıştırma dedi ben bana ihtiyacı var demek ki dedim kimseyi dinlemedim bu ayları tekrar geri gelmicek dedim. Üstümde yattığı için uykusu bölünmesin diye tuvalete gitmediğimi bilirim, sabah yataktan belim tutulduğu için ağlayarak kalktığımı bilirim. Şimdi 4 aylık ben bazen kucağımda uyutmak istiyorum rahat durmuyor dalamıyor yani büyüdükçe biz istesek de öyle uyumuyorlar :) bazen doktor dönüşü, aşı dönüşü yada kalabalık ortamlarda kucakta uyumak istiyor o kadar. Tadını çıkar derim. Ben şahsen özlüyorum kucağımda uyumasını :)
(212 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için:)
0 oy
(319 puan) tarafından

Valla kuzum bizde gazdan dolayı aynı durumdayız üstümde rahat uykuya dalıyor alıştırma dediler dinlemedim elimizde çarşafta salladık herkes yapma dedi yine dinlemedim çünkü bebeklerimizin her zaman bize ihtiyacı var özellikle ilk aylarda. Boşver bebeğin nasıl rahat uykuya dalıcaksa hiç birini esirgeme. Zaten büyüdükçe kucakta uyutamazsın bile :)

(212 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 472 göst.
18 Mart 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Etka (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
0 oy
11 cevap 305 göst.
...