0 oy
193 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (23 puan) tarafından
Bebegim 5 günlük memeyi reddediyor memeye tutunca ya cok ağlıyor ya da 1 2 çekip uykuya dalıyor ne yapmalıyım 
Bebek Ayı 0

3 Cevaplar

0 oy
(564 puan) tarafından
Canım mamasını verirken biberon kullanma bebeğim küvezde kaldı orada şırınga ile veriyorlardı mamasını meme reddi olmasın diye veya kaşıkla içir emzikle veriyorsam Bu dönem biraz ertele oda meme reddine sebep oluyormuş. 
-Reklam-
0 oy
(232 puan) tarafından
Benimde 3 günlükken olmuştu uyuyor uyendıramıyordum  memem taş gibi olmuştu emmedi, mecburen mama verdim sarılık olmasın diye ama illki oluyor, sizinkide muhtemelen o yüzden uyuyor ben memeyi unutmasın diye küçük şerçe parmağımı tutturur kenarından da şırınga ile verirdim mamayı bazen biberon ile de verdim 1 gün böyle geçti, sonra memeyi sağdım şiştiği için hiç tutmadı, memeyi sağdım, zorladım uyandırdım, derken tuttu şükür, biraz zorlaman gerekir ama emmiyor diye aç kalmasın mama ile destekle mutlaka sarılık olmasın 
(232 puan) tarafından
Yada sütü sağ dediğim şekilde ver
0 oy
(67 puan) tarafından
Merhaba biberon kullanmayın kaşıkla şırıngayla verin. Benim de ilk başta almadı elimle sıkıp sıkıp çay kaşığı ile verdim ilk gün. Daha sonra uzun bir süre emmedi çünkü biberon vermiştim. O yüzden sağarak verdim bir müddet. Biberon meme reddine sebep oluyo. En sonunda ayakta pışpışlayarak alıştı memeye. Siz de memeden vazgeçmeyin eninde sonunda alır İnşallah. Eds diye bi sistem varmış ben hiç denemedim ama onu deneyebilirsiniz. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 235 göst.
0 oy
9 cevap 322 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 456 göst.
...