0 oy
432 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba. Ben bebeğime sab simplex gaz sancisi ilacini aldim. Fakat orijinelmi degilmi bilmiyorum. Buraya fotorafda yukleyemedim. Kizlar sizde varsa fotolarini yuklermisiniz bakayim.

10 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
Ben metsil kullanıyorum eczaneden aldım çok beğendim
(51 puan) tarafından
bizde fayda etmiyor
(239 puan) tarafından
Bizede sağlık ocağında ki doktor yazdı çok memnunum..
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Maflor al canim memnun kalırsın çok güzel bir damla hepsini denedim tek çare olan bu damla oldu reflusunede iyi geliyor kusmasinada. Çok şükür bize iyi geldi.
(51 puan) tarafından
fiyatı ne kadr her yerde bulunabiliyor mu
(195 puan) tarafından
Eczanede var 100 küsür 15 günde bitiyor pahalı ama güzel ilaç
0 oy
(17 puan) tarafından
Merhaba ilaç sormuşsunuz fakat görünce geçemedim ben rezene çayı dan ve kimyon çayından çok fayda gördüm. Rezene aktarlardan aldım bir tatlı kaşığı demleme süzgeciyle demleyerek içtim. Kimyonu da  1 çay kaşığı Kimyonu çay bardağında sıcak suda beklettim ılıyınca içtim. Eğer emziriyorsanız nacizane fikrim. Sağlıklı günler.
0 oy
(295 puan) tarafından
Nurse harweys yada zinco tavsiye ederim sab simplex biogaia maflor hiçbir faydası olmadı diğer iki damla çok işe yaradı masaj yapmama gerek kalmadan çıkarıyodu
0 oy
(47 puan) tarafından
Masaj yapiyo musunuz bebeğinizin karnına? Sabahtan akşama kadar ben bebeğimin altını değiştirmeden önce I love you masajı yapiyodum yağla. ayaklarını karnına doğru itip birakiyodum. Sabahtan yapmazsanız bi işe yaramaz. Bi de onu deneyin derim.
0 oy
(10 puan) tarafından
Aktardan acı elma yağı diye bı yağ var onu alın ayağının altına surun
0 oy
(37 puan) tarafından
Canim anason veriuordum ben bebegime valla. Hem kendm iciuordum hemde bebegime iciriyordum. Seninki daha kucuk cay kasigiyla gunde bikac defa bi iki kasik verebilirsn. Aktarlardn bulabilirsn cay gbi kaynayck icine birz pekmezde koy icmesi icn. Sanciya cok iyi geliyor bide uyumasini sagliyor. Ayrica Biogaia gaz damlasinida veriyordum bitkiseldir.
0 oy
(483 puan) tarafından
Biogaia damla gaz için çok iyi ben kullandm dediğin damlayı blmiyorum bol bol masaj yap ve karnına scak uygulama yap kendi yemeklerine kimyon kat öyle ye hatta kimyonu kaynat çayını iç
0 oy
(123 puan) tarafından
En iyisi kimyon çayı hem kendin iç hem bebişine içir hiçbşeyi kalmaz mışıl mışıl uyur inşallah
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim oğlumda çok gazlı bir bebekti biz sab simplex ile beraber gunde 3 damla biogai probiyotik kullandik bebegimin ayaginin altina bebek yagi surerek  ve karnına (çok bastirmadan) masajlar yaptim..Ayaklarını sürekli hareket ettirdim karnına çekerek hafifledi kuzumun sancisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 277 göst.
23 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Serii (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 355 göst.
20 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 0935izmir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
15 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mimi22 (4 puan) tarafından soruldu
...