0 oy
181 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (700 puan) tarafından
1 hafta sonra ise başlıcam ama evden calisacam. Kızımın uyku düzeni çok düzensiz ve aksi gibi ayakta sallayarak 40 dk anca uyuyor. Bir yerden sonra oyun halisindan ana kucağından sıkılıyor ve  koala gibi geziyoruz. Bu ay sonu doktor kontrolünde ek gıda hakkında konuşalım demişti doktoru. Hem evden calisip hemde bebegimle nasıl olacak merak ediyorum.
Bebek Ayı 142 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Bende evden çalışıyorum bebeğim şimdi 6.5 aylık daha zor olmaya başladı. Annem ya da kayınvalidem geliyor yoksa çok zor işe odaklanamıyorum. Onlar varken bile odaklanamıyorum ağlıyosa ya da gülüyosa aklım ona kayıyor hemen. Çalışasım gelmiyor işler gecikiyor bu kez gece de çalışmam gerekebiliyor, toplantılarda uyanıksa ve teksem çok zor oluyor. Yanında olabilmek ona kolayca erişebilmek güzel tabi ama zor işte ne bileyim :)
(700 puan) tarafından
Benim gelebilecek kimsem yok maalesef. Annem çalışıyor kayinvalidem hem hasta hem yaşi var. Bebeği oyalayıp uyutamaz. Bende odaklanamicam büyük ihtimal.sabahın göründe kalkıp yapicam  iş yerinin işini gece de evin işlerini yapicam :))
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
146 gunluk bebegim dogdugu gunden beri evden calisiyorum ve tek basima bakiyorum. Tum islerimi gece 12den sonra o uyuduktan sonra hallediyorum cunku bizimkinin de gunduz uykusu asla yok. Umarim kolaylik saglar bebisiniz calismaya basladiginizda.
(700 puan) tarafından
Tek sorun uyutmak. Uyuturken iş telefonu çalar ya da hemen uyutamazsam iş yüzünden ayvayı yerim. Uyuyamayinca hem çok mızmız oluyor hemde bana yapışık oluyor.
(272 puan) tarafından
Evet telefon caldiginda onu besigine birakiyorum kendim gorusmemi yapiyorum agladigi zamanlar da oluyor yalniz biraktim diye ama yapabilecegim baska bir sey yok :(
(700 puan) tarafından
Onların iyiliği için herşey şuan için ikk haftayı atlatsam nasik olacak endiseliyim

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,096 göst.
0 oy
6 cevap 465 göst.
29 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
8 cevap 393 göst.
...