0 oy
184 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (113 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 39 günlük bebeğim başından beri anne sütü ve mama alıyor sütüm bazenleri yetersiz olduğu için doymadigi zaman mama veriyordum ama 2v3 gündür dolu dolu gelince mama vermedim ve bu gün de yetersiz oldu yine çünkü göğsüm yumuşacık süt olduğu Zaman taş gibi oluyor ve kavga etti göğsümde sanırım mamayı unuttu almak istemedi baya zorlandım aç olduğu hâlde zar zor yedirdim yiyince sustu bana bı akıl verin göğsüm doyurucu olmadığı zaman mecburen mama vermek zorundayım çünkü başından beri cakil cakil gelen sütüm Yok bı oluyor bı olmuyor mama reddi yaşamamak için ne yapmalıyım aksine kızımda okadar göğüscü ki keşke sütüm hep gani gani olsa
Bebek Ayı 1 aylık
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(27 puan) tarafından
Doktorunla konuş derim cnm benimde azalma olmuştu bestlak damla kullandım humana emziren anne çayı ve ebebekte satılan malt içeceklerden içtim su içeyi arttırdım düzeldi ama stres ten olabildiğince uzak durman gerek bide mamayı kendin mi vermeye başladın yani doktor muntavsiye etti mama kullanmanı bilmiyorum ama bezini takip et mama içmeden de bezi dolu dolu oluyorsa doyuyordur belki .
(1,025 puan) tarafından
Yorumlara kapatıldığı için buraya yazıyorum. Göğsünün yumuşak olması sütün bittiği anlamına gelmez. Bebek emmeye devam ettikçe süt salınımı devam eder. Sütü getiren şey bebeğin emme hareketidir. Göğsün dolu dolu ve sert olduğunda aşırı sıvı birikmistir ancak yumuşak olduğunda sütün yağlı kısmı geliyor demektir. Günde 3 -4 kez bezi çıkıyorsa, aylık kilo alımı normalse sütün yetiyordur. Günde 3 lt su iç, düzenli uyu, stresten uzak dur. Sütüne güven.
(113 puan) tarafından
Sanırım haklısınız bezini almayı unutuyorum bazen kaka yapmadığı zaman dolu oluyor çiş oluyor genelde zaten mamayı 1e düşürdük kendisi içmek istemiyor doktor demişti canım ilk başlarda sütun yeterli gelinceye kadar mama vermeye devam et diye uyku problemimiz hala var ama ara sıra gece uykumuz oluyor ve o uyudumu bende uyuyorum çok güzel sütüm oluyor o neyden kaynaklı acaba ki bide kavga ediyor bazen göğsüm de kavga ediyor yoğun gelmeyince işte ozaman anlıyorum az mlm olduğunu ama gerçi az demicekmişsin çok şükür Allah'a var diyecekmişsin büyüklerimiz hep öyle der halada öyle diyor bnde var diyim Hergün çok olsun inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
18 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Senasedef (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 271 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
...