0 oy
224 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (453 puan) tarafından
Kizlar ilk çocuğum hic emmedi ikincisi evde koşa zıplaya 6 wy anca mama destekli emdi wimdi kızım allahim doğdu doğalı meme görünce ağlama krizine giriyor ne zaman uyanıkken emzirmek istesem morarana kadar agliyor  uykuda emzire emzire 5 aya geldik 2 aydır da mama veriyorum şimdi 15 gündür burnu tıkalı gunduz bir kere iki kere zorla emziryorum ama gece uykuda hep emiyor meme reddi mi oluyor yoksa Buda mı emmeyi bırakacak ne yapayım gunduz mama vermesem qc kalsa emer mi ama suan burnundan nefes bile alamıyor devamlı acıyorum ama çok düzelmedi bana fikir verin ne yapayım öyle hayranım ki meme diye aglayan bebeklere saatlerce emiyor diye yoruldum diyen annelere

2 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Facebook ta Emzirme Akademisi diye bir grup var, orada emzirme danışmanları var, yardımcı oluyorlar, yol gösteriyorlar. Bir bakın isterseniz. Ben de ilk çocuğumu emziremedim, bu bebeğimi de hastanede biberon vermişler, 2 ay sağıp biberonla veriyordum, cok zorlandım, bu emzirme danışmanları bana yardımcı oldu, şimdilik biberonu, sağmayı bıraktık şükür, emmeye alıştı biraz, ilk başta hep bağırıp kafasını çeviriyordu, yara bere içinde kalmıştım.
(453 puan) tarafından
Ins cnm düzene girer de bırakmaz gece emiyor eskisi gibi sütüm de yok artık
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Etraf haraketli olduğu zamanlar bebekler ilgi dağıtacak şey arıyorlar resmen onun emmeyi reddemecegi rahat edeceği pozisyonu bulmak  size düşüyor ama once burun tıkanıklığını çozmelisiniz en büyük etki bu bence benim bebeğim  8 saat hiç emmedini biliyorum gece burnu tıkalı olduğu için.
Yatakta yan yatırarak  kapıyı kapatarak çözüm bulmuştum uyku geçişinde ninni açarak meme t3klif ettiğim zamanlar oldu dışarı çıksam bebek  resmen  ac yaşıyordu çevreyi izlemek  daha çok doyuruyor  i dönemde.
Pes etmeyin 3 bebeğim de  meme ile büyüdü en küçük 11 aylık büyüdükçe  mememin  kıymetini anlayıp  yapışıyorlar emin olun..
(453 puan) tarafından
Ayyy ins ins gece uyku halinde iki göğsümü de emio ama gundz yok disi de çıktı ısırıyor canımı acitiyoremmiyor cildrcam artık emin diye yere ytriom üzerine durup emzryrdum onuda istemiyr artık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 361 göst.
25 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yesill (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
1 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bsrrrr (18 puan) tarafından soruldu
...