0 oy
151 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (125 puan) tarafından
Kizlar bebegim 13.haftasinda 2 gundur cok agliyo uyuyamiyo aslinda cok uykusu var ama uykuya gecemiyo acaba nesi var yemesinde falan bisey yok ama cok huysuz gaz damlasi bitti bugun almayi unuttum yarinda eczane kapali acaba ondan yaparmi boyle bi durum yasayan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Nobetci eczane yok mu ?
(125 puan) tarafından
Siparisle geliyo o yuzden bu yakinimdaki eczane getiriyodu
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Gaz sancisidir Banyo yaptırın iyi gelr
0 oy
(25 puan) tarafından
Büyüme atağı haftası olabilir benim bebeğim de 10 haftalık 12. Atak dönemin de gazı yok ama cook ağlıyor uyuyamıyor uyursa da, hemen kalkıyor.
0 oy
(200 puan) tarafından
Bakın bir şey anlatayım.  Bebeğimin uzunca bir dönem çok huysuzdu.  Huzursuzdu, uyuyamiyordu. Ben de huyu böyle diyip perişan oluyordum onunla. Ta ki geçen hafta cuma birden ateşlenene kadar. Acile gittik distir dediler bir şurupla yolladılar.  İki gün boyunca bir indi bir çıktı ateşi.  İki gün sonra tekrar acile gittik kan idrar röntgen derken kanında yoğun enfeksiyon çıktı.  Serumla ilaçla ateşi düştü.  Antibiyotik yazıp eve yolladılar.  İlk gün fena değildi ama sonraki gün 39.5 derece oldu ateşi.  Hemen başka bir hastaneye gittim olanı biteni anlattım. Yatış yapıldı ve doktor ısrarla covid oldunuz mu ya da bebek covid geçirdi mi diye sordu. Yok dedim ilk kez böyle ateşleniyor başka bir derdi yok çocuğun.  Doktor şüphesinin üzerine gitti ve kanda antikorlarına bakıldı. Meğer oğlum huysuz l, huzursuz olduğu dönemde covid geçirmiş. Üç gün hastanede  tedavi gördük ve şükür dün taburcu olduk. Çocuk tedaviden sonra resmen değişti. Emmesi ve uykusu düzene girdi şükür.  Mutlaka takip edin bebeğinizin davranışlarını. Semptom göstermeden bile hastalanabiliyorlar ve lütfen herkesin opmesine dokunmasına izin vermeyin. Benim bebeğim yüksek ihtimal halasından aldı hastalığı çünkü o donemde görümcem hastaydı ve 'covid değildir ya' diyerek test bile yaptırmadı. 
(125 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bnde bugun bi acile goturcem bakalim
(125 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bnde bugun bi acile goturcem bakalim devam ederse

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 211 göst.
6 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde laplusbelle (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
29 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Papatyaaa (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
2 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Iromiro (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
...