0 oy
294 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (649 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sevgili anneler genel olarak merak ettiğim için soruyorum .ablam jiletle yaptırıyor .arkadaşımda jelle yaptırıyor. Jiletle olan acimiyormus .jelle olan aciyormus .birde jiletsiz jelsiz olanı varmış .hangisi daha iyi olur .bilen varsa bilgilendirebilir mi .emzirmeden sonra bende yaptiricagım.
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından
Jiletle yaptırıyor derken anlayamadım. Ben 4 senedir gidiyorum 
(649 puan) tarafından
Jilet sonrasi lazer arkadaşım .yani ben yaptırmadım da .öyleymiş .siz nasıl yaptırdınız
-Reklam-
0 oy
Profil image (874 puan) tarafından
Buzlu buzsuz ayrimini biliyorum jiletle ilk alirsiniz sonra makinayla devam edersiniz benimki buzsuz du ama yaptirdigima pismanim iki ay gecti yeniden cikti tamamen sifirlanmadi hamilelikten sonrada hormanlardan da cikanlar varmis baya bi para odedim guzellik soluna pismanim keske diyorum o paraya netten makinasini alip evde kendim bari yapsaydim daha az masraf olurdu 
(649 puan) tarafından
Buzsuz jel mi dokuyorlardi arkadaşım .
Profil image (874 puan) tarafından
Evet jel dokuyolardi
0 oy
(250 puan) tarafından
Jiletle jiletsiz diye birsey yok. Lazer yaptırırken ağda, tuy dökücü krem tarzi seyler kullanılmaz. Lazere gitmeden 1 gun önce tuylerinizi jiletle ya da tuy kısaltma makinesi ile alırsınız. Hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. Epilasyon olarak da iğneli yada buz lazer olarak söylemeye çalıştılar sanirim size. İğneli yaptırmadım ama acıdığını duymuştum. Buz lazerle vücudunuza önce jel sürerler sonra atış yapılır. Tamamen acısız diye birsey yoktur. O sizin tuy yapiniza ve acı eşiğinize gore değişir. Kil köklerine atış yapıldığında sinek ısırığı tarzında bi his olur. Tuyleriniz azaldıkça atış dozu yukseltilir. Cunku kil koku olmayan yerde zaten atisi hissetmezsiniz. Yani başlarda daha fazla hissedersiniz atışları kil kökü cok oldugu icin. Düzenli gitme durumunda bölgeye ve kil yapiniza gore 8-10 seans arasi %80 sonuc alırsınız. Size %100sonuc garantileyenlerden koşarak uzaklaşın cunku asla %100 bitmez. 

Ben hamilelikten önce gidiyordum bacaklarda tek tük kaldi, özel bölge ve koltuk altında da %70 azaldı. Hamilelik yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Dogum sonrasi ilk adet gördükten sonra başlayabilirsiniz dediler ama henüz başlamadım. Birde hamilelikten dolayi eger vücudunuzda kararmalar olduysa onlarin geçmesini bekleyin. Cunku lazer koyu tende, vücuttaki kızarıklık yada morluk olan bölgelerde daha çok acıtır. 

Son olarak da gideceğiniz merkezi iyi araştırın gerekirse biraz daha fazla ödeyin ama duzgun bir yere gidin. Hem sonuc daha tatmin edici olur hemde artik o kadar çok lazer merkezi var ki önüne gelen bu isi yapmaya başladı. Isi bilmeyip yapanların elinde vücudu yanıp mağdur olan cok insan var.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
1 Mayıs 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Flowerrr (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
29 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 351 göst.
29 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde liğda_svc (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
21 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde sezen atay (74 puan) tarafından soruldu
...