0 oy
228 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Bebeğim 59 gunluk yaklaşık bir aydır sulu kaka yapıyor günde 5-6 kez. Sadece anne sütü alıyor. Yaklaşık 15 gündür o kadar huysuzki tüm gece ağlıyor hiç uyumuyor geceleri. Sabah 6 - 7 gibi uyuyor öğlen 3 gibi kalkıyor arada uyandırıp emziriyorum tekrar uyuyor. Tam uyanınca bir daha sabaha kadar uyutamiyoruz. Uykusu var tam dalıyor5 dakika sonra ağlayarak kip kırmızı olana kadar ağlıyor.Ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. Doktor 2 tane gaz ilacı başlamıştı gazını çıkarıyor ama  çıkardıktan sonra yine mosmor olana kadar ağlıyor sonra normale dönüyor. Alerji olabilir diye süt ve süt ürünlerini kırmızı eti yumurtayı  2 haftadır yemiyorum. Acaba laktoz intoleransi mi var sütümden mi oluyor bu sancılar bu durumda olup teşhis konan var mı? 
Bebek Ayı 2 aylik

3 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
Kolik olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kolik olabilir. Ama mosmor olana kadar ağlaması normal gelmedi. Gaz bitmiyor bı de çocuklarda. Süt olsun diye bulgur falan yiyosaniz onu yemeyin bı sure. Gündüz rahat uyuyup gece yapıyorsa gazdandir heralde. Sab simplex ve biogaia ikisini birlikte kullandık. Ne olursa olsun gaz tamamen geçmiyor. 4.5 aya kadar kullandik
0 oy
(158 puan) tarafından
Tipik kolik bebeği anlatiyorsunuz inanın hiç bir gaz damlası bize etki etmedi benim bebeğim de kolik gaz damlaları daha da kotu yapıyor malesef. Yediklerinize dikkat edin bizimki öyle hafifledi. Zaten doktor önermiş bunların yanı sıra yediğiniz her şeyin gaz yapıp yapmadığına yemeden önce netten bakın inanın yediklerinize gaz yapan o kadar çok şey varmış ki bı ara ne yiyeceğini şaşırdım ama fayda etti. En son relaktaz damla verdi sütun enzimini kolaylaştıran o birazcık iyi geldi. Bir de atak haftasinda da olabilrisiniz ona da bir bakın sadece sabır geçecek her testi yaptık hiç bir seyi çıkmadı ama dediğiniz gibi oluyordu sadece gaz Allah kolaylıklar versin .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
23 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Atlas_ (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 199 göst.
1 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eliz ada (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
...