0 oy
353 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (174 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar dün doktor muaynesinde bebeğin günde 1defa çok fazla kustugunu söyledim sordum hatta reflü falan diye korkuyorum demiştim reflü kusması dedi korkulcak bşy yok  dedi ayına göre kilosuda gauet iyi dedi az önce yine kustu ve yogun kustu sanki böyke balgalı gibi ama ne burnu tıkanık nede hırıltısı var bugun banyo yaptırdım üsütmüş olma ihtimali varmı dogalgaz yanıyodu banyo ederken ufoda yakıyorum bilgisi olan
Bebek Ayı 2
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
Profil image (194 puan) tarafından
Canım bazı bebekler kusabiliyir 6 aya kadar benim kızımda öyleydi 5 . Ayda düzeldi çok şükür balgamlı kusması soğuk almıştır kesin terlemesin dikkat et vücut sıcaklığını sürekli aynı tutmaya çalış
(174 puan) tarafından
Normalde süveter giydirmem banyo yapınca giydiriyorum terlediğindede  ter  havlusu koyuyorum .valla yaz  gelsede kurtulsak su kat kat elbiselerden :)
Profil image (194 puan) tarafından
Aynen bizimkine altı aylık tam kışın girişinde doğdu yazı 4 gözle bekliyoruz
(174 puan) tarafından
Allahım çpcuklarımızı korusun saglıklı bşkilde büyütmeyi nasip etsin inş:)
(58 puan) tarafından
Bende de oldu çok korkmuştum sabaha kadar uyumamıştim neyseki birşeyi yoktu üşütmüştü bende o gün banyo yaptırmıştim ev sıcakti ona rağmen.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 496 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.
11 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tunarmamedov (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
...