0 oy
363 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (356 puan) tarafından
Kizlar bebegim 4 ay 13 günlük. Kolik bir bebekti cok zorlandim. 20 gündür keni gazını çıkarıyor. Ama çok kötü kokuyor bide aksama kadar 100 defa gaz çıkarıyor aşırı derecede. Yani ilk bebegim diye bilmiyorum. Sadece anne sütü içiyor. Anne sütü içen bebegin bu kadar gaz yapması ve kötü kokması normalmi. Üşüttümü acaba. Ama 20 gündür böyle. Daha once kendim zorla masajla cikartirdim bu kadar kokmazdi
Bebek Ayı 4 aylık

6 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
E canim biz gaz yapinca kokuyo sa onunki de kokacak ;))
(356 puan) tarafından
Anne sütü tek içiyorya bende kokmamasi gerek diye biliyorum. Yani tahmin ediyorum dogrusu
(747 puan) tarafından
Bi bakalim arkadaşlar ne diyecekler bizimki mama yiyirdu gaz yapinca koku oluyo du
-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından
Canım benim bebeğimin de 3 aylık olana kadar öyleydi kokuyordu hemgazi hem kakası.bence çok normal değildi ama kokuyordu. Bizde besin alerjisi vardı o yüzden diye düşündüm hep. Bilmiyorum ama halen sebebini şuan kokmuyor artık.
0 oy
(266 puan) tarafından
Bizimde öyle süt kokulu gaz çıkartıyor :)) büyüyorlar artık annesi :) 
0 oy
(65 puan) tarafından
Merhaba benim kızım da aynıydı. Hatta çok şaşırıyordum minnacık bebek nasıl böyle gaz çıkarır diye ve kötü kokuyordu. Belli bir dönem böyle devam etti Şimdi 8aylık olduk herşey gayet normal ilerliyor şükür. Korkulacak bir şey yok. 
0 oy
(83 puan) tarafından
Benim bebeğim de üç buçuk aylık kendi cikarmaya başladı şükür ve missss gibi kokuyir ama kendi cikariyir ya o bile musmutlu ediyor beni 
0 oy
(528 puan) tarafından
Usutmus olabilri karnını sıcak tut sende baharatlı gazlı yiyecekler yeme annesi mercimek fasulye çok gaz yapar sendende bebeğe geçer usutmus de olabilir ayaklarını karnını sıcak tut.

İlgili sorular

...