0 oy
195 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba 4.5 aylık kızım var. 4.aya girince destekli oturmaya başladık. Oto koltuğuna ihtiyacım var ama hangisini almam konusunda kararsızım. Puset araba koltuğuna artık sığmıyor ayaklari koltuğa değiyor. Hergün işe gidip gelirken kızımı annemw bırakıp almak zorunda kalıyorum. O yüzden oto koltuğu almam gerek. Ama desteksiz oturmaya baslamadan oto koltuğunda rahat edebilirmi bilmiyorum. Eminimki benle aynı sorunu yaşayan vardır. Nasıl bir koltuk almam gerek. Aldığım koltuğu uzun süre kullansın istiyorum.
Bebek Ayı 4.5

4 Cevaplar

0 oy
(1,041 puan) tarafından
Yenidogandan itibaren kullanılanlar var. Biz 3.ayda aldık oto koltuğunu. Yenidogandan itibaren kullanıma uygun olduğu için de aldığımız günden beri kullaniyoruz. 
(33 puan) tarafından
Markası ne acaba memnunmusunuz
Profil image (4,556 puan) tarafından
Aynen hangi markaydı acaba bir de kızım büyüdü yani 15 aylık ama arabaya biner binmez uyuyor boynu çok eğik kalıyor ben düzeltiyorum tekrar tekrar öne doğru eğiliyor sıkıntı oluyor bu her oto koltugunda oluşan bir sorun mu acaba yoksa bunun çözümü olan oto koltukları var mıdır
(33 puan) tarafından
O yüzden 360 derece dönen eğilip kalkan oto koltuklarından almak lazım sanırım. Eski paylaşım yorumlarını okuyorum elele rotatefix 2 çok fazla önerilmiş burdanda bu koltuk hakkında yorum yapan olursa onu alicam sanirim bide yoyko bear önerilmiş onuda nol aldim
(1,041 puan) tarafından
Bizimki besafe izi turn. Ben joie, römer ve maxi cosi arasında gidip gelerek seçtim bunu. Tabi daha uygun fiyatlı ürünler de bulunabilir ama ben oto koltuğuna harcanan paraya acımıyorum. Önce güvenlik.
(1,041 puan) tarafından
Ek olarak çok memnunuz. Istanbulda ara sokakların hepsi köstebek deliği gibi olmasına rağmen bebeğim fazla sarsılmıyor. Yenidogan aparatı bebeği güzel kavrıyor. Bebeğim de rahat ediyor.
-Reklam-
0 oy
(168 puan) tarafından
Biz Elele Rotatefix aldık. 0-36 kg kullanılıyor. Küçük bebekler için bel destek minderi de bulunuyor. Sonra çıkarabiliyorsunuz bebek büyüyünce. Hem fiyatı da ortalama. Tavsiye ederim. 
0 oy
(333 puan) tarafından
Merhaba ben de yeni aldım 9 aylık bebeğim baby2go rover model. 0-36 uzun yıllar kullanabilir. 360 derece dönebiliyor 4 kademe eğim olabiliyor. Biz beğendik.
0 oy
(257 puan) tarafından
Elele rotatefix 2 360 kullanıyorum 0-36 ay arası kullanıma uygun çok memnunum bebeğimin her şeyini bu markadan aldım tavsiye ederim
(33 puan) tarafından
Bwnxe bunsan sipaeis verdim çok öneren var inşallah mwmnun kalırız
(33 puan) tarafından
Koltuğu kullanmaya başladım ve gerçekten cok beğendim. Sirt destegi sayesinde bebeğim tam oturma pozisyonunda degil. Basini koyduğu yer çok güvenli ve cok konforlu. Alacak olan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Ben ne ucuz ne pahali oldun istedim. Orta yollu alinabecek en iyi oto koltugu elele rotatefix 2 360

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 281 göst.
24 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ppppnrrrpppp (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
10 cevap 228 göst.
...