0 oy
463 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (122 puan) tarafından
Hanımlar ek gıdaya geçişte ne gibi alışveriş yaptınız neler aldiniz tabak,kaşık vs.

8 Cevaplar

+1 oy
Profil image (349 puan) tarafından
Ben bisey almadim desem:)) onluk mama Sandalyesi kaşık, buharda pişirme suzgeci  bu kadar:) o kadar detaya inmedim normal kase de veriyorum yediği seyleri
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Merhaba; önlük,kaşık, tabak, püre emziği, su alıştırma biberonu, Haşlama aparatı, cam rende, küçük bir tencere aldım birde oğlum için. Fakat hayaller hayatlar:) asla silikon sevmiyor oioi almıştım hepsi kaldı. Yani bebeğiniz emzik almıyorsa sizde dikkatli oşun:) Birde Philips avent alıştırma biberonu en çok alınan ürün ama ben memnun kalmadım pek çünkü akıttı bendeki. Cam rendedense normal rendemin en küçük yerinde rendeleyerek yedriyorum mesela armutu. deneyimlerin böyle. Ha birde mama sandalyesi. Antilop aldım gayet kullanışlı memnunum. Trendyoldan neredeyse 2 katına satıyor satıcılar. İkeaya üye olup gelince haber ver olarak ileti istedim maille döndüler stok girince ve hemen aldım daha uyguna düşünürseniz. Deneyimlerim böyle umarım yardımcı olmuştur :) 
(122 puan) tarafından
Teşekkür ederim saydiklarinizin içinde sadece mama sandalyesi var simdilik
0 oy
(337 puan) tarafından
En çok kullandıklarım; mama sandalyesi , cam rende, bölmeli tabaklar, buharda pişirme aparatı, alıştırma bardağı. Onun dışında önlük, ona özel kaşıklar, meyve filesi bizim pek kullanmadığımız şeylerdi. Önlük aslında çok gerekli ama oğlum asla sevmedi. Çeşit çeşit önlükler hep boşa gitti. Bazen bebekler aldıklarınızı kabul etmiyor buna dikkat edin. 
(122 puan) tarafından
İlk başlayınca ezerek mi verdiniz yoksa puremi yaptınız birde cam kase ne için gerekli
(337 puan) tarafından
Cam kase değil rende :) meyveleri rendelemek için kullandım. Şart değil tabi normal rende de olur ama benim için kullanişliydi. Ben hiç tamamen püre şeklinde yapmadım. Çatalla ezdim.
0 oy
(45 puan) tarafından
E bebekten geçen hafta yaptım alışverişi. Mama ile beraber 800 tutmuştu. Sonra dedim fazla abartmisim. Fazla heyecan iyi bişey değil :D
(122 puan) tarafından
Bende fazla heyecan yapmiyim diye sordum sizlere insan alışverişte gördüğü herseyi almak istiyor
(45 puan) tarafından
Öyle öyle gerçekten
0 oy
(603 puan) tarafından
Canim tavsiyem cok pahali seyler alma mesela önlüğü gidipte oioi den alma 20 liralk bir önlük al mesela silinebilir.  Wee nin silikon kasigini al 2 li takim satiliyo. Cam rende al. Bide bak bu cuma bim e 3 bölmeli bebek mama tabagi geliyor ondan al. buharda pisirici mutlaka al derim. Simdilik bunlar yeterli.  

 Bebegin ek gidaya geçince su içecek birde 6 18 ay suluk alabilirsin. 

 Bunlarin haricinde suanda hic bsey almans gerek yok mama sandalyen varmis zaten. Insallah istahli bebegin olur :)
(122 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(153 puan) tarafından

Önlükler,cam rende, tabak, kaşık,suluk,meyve emziği, yoğurt yapma Makinesi,buharda pişirme makinesi. Bunları almıştım kızıma hamileyken :) 

0 oy
tarafından
Valla inan gereksiz şeyler alma. Ben o kdr iğneden ipliğe aldım çoğunu kullanamadim. Mesela anladimki mama tabağı bile gereksiz. Bende kendi tabaklarimizi kullanıyorum. Cam rende bir kaç gün kullandım baktım suyu çıkıyor sadece . Bende artık eline vermeye başlamıştım. Silikon kaşık alabilirsin. Demir kaşık ağiz kenarıni tahriş edebiliyor. Önlük al 2 tane muşamba olandan. Yeter
0 oy
(426 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Başlayalı 1 hafta oldu önlük cam rende buharda pişirme aparatı ve mama Sandalyesi kullanıyorum şimdilik. Aldıgım silikon kaşık ile yemiyor çsy kaşıgı ile yiyor :) zaten tadımlık başlanacağı için ben ufak cam kaselere koyuyorum o yızden mama tabağına henuz ihtiyac duymadım. Meyve emziği aldım eline veriyorum oyalanıyor dişini kaşıyor. Deneyimleri bunlar. He bide philips avent Alıştırma bardağı aldım ama henuz kullanmadım. 

(122 puan) tarafından
Meyve süzgecine ne koyuyorsunuz simdi
(426 puan) tarafından
Elmayı buharda biraz haşlar gibi yapıp yumuşatıyorum veya armutlu şimdilik 2sini koyuyorum. Çok yumuşatmadan.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 647 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
7 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ElizanınAnnesi (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 682 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
17 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Snyebdk (194 puan) tarafından soruldu
...