0 oy
107 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar selam kardeşimin ikiz bebeği olacak doktor birinin bobreginde birinde minik bir delik var ama önemli deiil büyürse bile küçük bir operasyonla müdahale ederiz önemli birşey deil demiş ama kardeşim çok endişe ediyor bilgisi olan başına gelen varmı rabbim hepimizin evladını korusun inşallah endişe ediyoruz bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi

1 cevap

0 oy
(523 puan) tarafından
Benim oğluma da böbrwkte genişleme var dediler anne karnında ama sapasağlam doğdu bş sıkıntı olmaz Allahın izniyle perinatoloğa görünün. 
(106 puan) tarafından
Ya çok sevindim cnm Allah size bağışlasın. Bir arkadaşım özel hastaneler biraz maddi açıdan dolayı böyle milelti korkutuyor dedi hastane ismi vermeyin ama çok bilindik ve maddiyati yüksek bı hastane oara için insanların kalbini kırarım doktorlar anlam veremiyorum öyle olabilirmi bilemdim de
(523 puan) tarafından
Büyük ihtimalle öyle. Özel hastaneye gidiyordum ayrıntılı ultrasonda bana olabilir 3 hafta sonra gel dedi gittim böbrwkte sorun yok ama down sendromlu olabilir bu sıkıntı o bebeklerde görülüyor dedi sürekli kontrol altında tutmalıyız dedi. Baktım sorunun ardı arkası kesilmiyor şehir hastanesine gittim perinatolog filan gördü kalp için bile baktırdık anne karnında hiç bir sorun çıkmadı ayrıntılı ultrason için haftasından erken bakılmış haliyle bebek daha tam gelişmemiş Bi sıkıntı yok dedi hamd olsun da olmadı şu an 3 buçuk aylık çok sağlıklı. Bu arada o doktoru bıraktım devlet hastanesinde doğum yaptım çok da memnun kaldım.
(106 puan) tarafından
Ya özel yada devlet şans bence benimde bir yaşında bebeğim var bende devlet Hastanesi'nde doğum yaptım özele gidecek maddi durum yoktu iyikide gitmemisim diyorum çünkü öyle bir doktorla karşılaştım ki hep şükrettim doktorum vok iyiydi Allah razı olsun .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
18 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nisaozturks (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
6 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buse temel (1 puan) tarafından soruldu
...