0 oy
427 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
3bucuk aylik kizim, gaz sancilari cok oldugu donemde sadece ben ayaktayken ileri geri ve asagi yukarı sallayarak sakinlediyor ve uyuyordu. Sanirim bu sekilde uyumaya alisti ve simdi asla baska türlu uyumuyor bende. Ama esimin annesi ayaginda sallayarak bir guzel uyutuyor, benim annem de kucaginda sallayarak 10 dakkada şıp diye uyutuyor. Ama bende asla o sekilde durmuyor bile. Neden boyle olabilir? Bir fikri olan var mi? Her uykuda ayakta geze geze 1 saat boyunca uyutmaya çalışmak beni de cok yordu
Bebek Ayı 3.5

8 Cevaplar

0 oy
Profil image (456 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Anne kokusunu tanımıstr iyice :) benim kızımda başkasında hiç ağlamaz uslu durur bana gelince nazdan niyazdan ağlar 
(89 puan) tarafından
Ya annem de oyle diyo nazi sana geciyor diye ama ne biliyim baya baya bilimsel bi aciklamasi var midir acaba :)) acaba benim kokumu alip o sekilde kucagima yatirinca direkt emmeye mi odaklaniyo bilemedim, meme gelmeyince de sinirleniyo galiba :))
Profil image (456 puan) tarafından
Var okumuştum ben bebekler anne baba yaşan bakan kişiye rahat davranır onun dışındakilere daha uslu yada korkarmis tam anlatamadım ama biraz arastrrsaniz sizde bulursunuz :) endişe etmeyin nazdan niyazdan sizde sorun yok benimki 10 aylık olcak artık çok daha belli ediyor bunu :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (848 puan) tarafından
Sen stres yapıyorsan bebeğin hissediyor olabilir canım biz uyusunda şu işi de yapalım ay daha bu vardı diye stres yapıyoruz annelerimiz öyle değil alıyor kucağına çocuk bayılıyor canım :)
(89 puan) tarafından
Evet ben hep uyutmaya çalışırken onu uyuttuktan sonra naapcagimin planini yapiyorum hahha
Profil image (848 puan) tarafından
Tam olarak bu yüzden:))) illa geçiyo bebişe hissediyor yani o yüzden anneniz gibi rahat olun
(89 puan) tarafından
Ya sorma valla dedede bile sadece oylece dururken uyudugu oldu şok olmustum. Bugun cok kafama taktim acaba diyorum ben mi beceremiyorum ne bicim anneyim neler duusndum :)))
Profil image (848 puan) tarafından
Hahahhaha tüm annelerin tek düşündüğü acaba sorun bende mi olur mu öyle şey tabiki sende değil vardır sıkıntısı annen alınca değil ama sen alınca:)) geçer gider bu zamanlar bende bebeğim bu kadarken bunları düşünmüştüm dersin sağlıkla büyüsün inşallah
(89 puan) tarafından
Amin, teşekkürler cevabiniz icin :)
Profil image (848 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
(6,424 puan) tarafından
Ay gerçekten öyle ya ne zaman bir isim olsa ne zaman bir yere gidecek olsam resmen hissediyor ve uyumuyor gün iceirsindede surekli aklımızda uykusunda iş yapayım olduğu için uyumuyorlar:)
0 oy
(445 puan) tarafından
Ağladığı zaman ben de sakinleşmiyordu ama eşim de hemen susuyordu. Anneler daha stresli oluyor sanırım. Bebek ondan etkileniyor.
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Çok mu stres yapyorsnz acaba stresiniz geçiyor olabilir 
0 oy
(219 puan) tarafından
Seni tanıyor annesi senle vakit geçirmek gibisi var mı eskilerin deyimi annem komşuya gitse de kucağında mis gibi uyusam dermiş bebek

Benim kızım da beni görünce ağlıyor kucağıma gelmek için elinden geleni yapıyordu ilk başta niye ağladığını anlayamıyordum şimdi çok net anlatıyor

Yani kısaca şaşırma en çok seni istediği için uykuya dalması zaman alıyor. 
0 oy
(171 puan) tarafından
Bende çalışmaya başladım ben evdeyken sürekli uyumayıp oyun isteyen kucak isteyen kızım,  ablam baktığı zaman arada uyanıp etrafa bakıp tekrar uyuyormuş.  Benim olmadığımı anlayınca uyumayı tercih ediyor sanırım :)
0 oy
(189 puan) tarafından
Ben Ebu çok büyük bir şans canım. Benim kızım 10 aylık bugüne kadar ben hariç hiçjimse uyuyamadı. Sırf bu yüzden işe başlayamadım. Mesela dün adliyeye gitmem gerekti 3 saat yoktum babaanne ve baba baktı uyuması gerekirken uyutamamuşlar kavga dövüş. Ben geldim kucağıma aldığım an uyudu. 
0 oy
Profil image (349 puan) tarafından
Cunku bebekler nazinin kime  geçeceğini bilirlermis:)) oyle bir yazı okumuştum bi ara

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 380 göst.
9 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde UrazKartalınAnnesi (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
9 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde UrazKartalınAnnesi (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
4 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Linosum (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
15 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kızannesi ❤ (14 puan) tarafından soruldu
...