0 oy
276 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (371 puan) tarafından
1 hafta sonra 4 aylık olacağız. Birlikte nasıl oyunlar oynayabiliriz?  Çıngırak aşırı seviyor ama artık eliyle değil de ayağıyla vurmak istiyor. Sanırım ayaklarının yeni yeni farkında oldu. Oyun halısında çabuk sıkılıyor. Tavana değil de etrafa bakmak istiyor. 20 cm lik et bebeklerimiz var onları çok seviyor. Kendi kendime onları konuşturur gibi yapıyorum hoşuna gidiyor. Bu yüzden parmak kukla alacağım. Küvetinin içine su dolduruyorum gemimiz var onu içine koyuyorum. Gemi hareket ederken su sıçramasını seviyor onu izliyor. Havalar hala soğuk dışarı çıkaramıyorum sadece balkonda biraz hava alabiliyor. Biz 2 haftadır oturmaya geçtik doktor önerisiyle. Şu an minderine oturabiliyor. Mindere taktığım oyuncaklarla da kendi kendine oynuyor. Ama motor becerilerini geliştirebileceğim şeyler oynatmak istiyorum. Bu aylarda hangi oyuncakları tavsiye edersiniz? 

4 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Biz 4 ay 10 günlüğüz oyun Halısı hiç sevmiyor çıngırağıyla oynuyor yüz üstü zman geçirmesini sağlıyorum dönme egzersizleri yaptırıyorum zeka kartları gösterip anlatıyorum kitap okuyorum oda resimlerine bakıyor ama çabuk sıkılıyor:) karşısına geçip değişik sesler çıkarıyorum taklit etmeyi çok seviyor çıkardığım sesleri çıkarmaya çalışıyor. 
(33 puan) tarafından
Birde cee ee yapan tavşanı ve şarkı söyleyen kaktüs var onlara bakıp gülüyor ve çığlık atıyor bu şekilde zaman geçirmeye çalışıyoruz
(371 puan) tarafından
Benimki 1 aylıkken dönmeye başladı. Ama şimdi dönemiyor. Yüz üstü yatmaktan nefret ediyor. Göğsünün altına yastık koyarsam ancak öyle duruyor. Onda da durmuyor bile hemen dönmeye çalışıyor. Çıngıtakla falan biraz oyalayıp kafasını kaldırabiliyırım
-Reklam-
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Minder derken nasıl bi minder kullanıyorsunuz acaba?  Maşallah Bebeginiz baya aktif bence
(371 puan) tarafından
Buraya resmini atıyorum
0 oy
(371 puan) tarafından

Bu minderimiz

image

(4,095 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim. Bende bunlardan alayim
0 oy
(1,059 puan) tarafından

Biz 6 aylik olduk. Uyudugu zamanlar disinda yere battaniye koyuyorm etrafina da oyuncaklar hareket etsin diye ama döne döne parkeye gidiyor sogukta:) parmaklari cok seviyor el kuklamiz var ona bayılıyor, basparmagm sarkisina da bayiliyor onu söylüyorum kahkahalar atiyor. Biraz oturagnda oturuyor biraz zipzipda zıplıyor, kitap okuyorm onunla konuşuyorm saniyor dinliyor candan disariyi izliyorz ben yemek yaparken mutfakta beni izliyor mutfagi inceliyor vs :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 395 göst.
0 oy
5 cevap 288 göst.
19 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tuğçem❤️ (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 282 göst.
0 oy
5 cevap 277 göst.
16 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zahideyamaçç (49 puan) tarafından soruldu
...