0 oy
178 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (427 puan) tarafından
Hanimlar sutum az maalesef bebegim daha cok mamayla besleniyo, sut az geldigi icin aglayip memeyi birakiyo, bende sutumu arttirmak icin sagmaya karar verdim. Gunluk en az 7 8 sagim yapmaya gayret ediyorum uyku halinde de emzirebildigim kadar. Sutu sagip artan var mi? Artinca memeye donus yapmaya ugrascam. Elle 10 15 dk sagim yapiyorim, benzer surec yasayan var mı?
Bebek Ayı 1

5 Cevaplar

0 oy
(576 puan) tarafından
İlk bebeğimde ben de oğlum 10 gün yoğum bakımda kaldığı için sütümü sağmak zorunda kalmıştım. Bir de bebeğim çok güçlü olmadığı için memeyi ememiyordu. Ben de elektrikli sağma makinesi kiralamıştım. Bu sayede sütüm arttı. İlk başlarda bebeğim memeyi almakta direndi ama güçlendikçe ben de direndim ve hiç vazgeçmedim memeye tekrar döndürebildim.  Bebeğin de belki güçlendikçe tekrar memeye döner. Vazgeçme cnm. Bol bol sıvı tüket bana hurma da iyi geldi. Sütün artacaktır.
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Elle sağım dolu göğüste bile çok zor oluyor elektrikli kullanmanız lazım bebek emer gibi çekim yapılması gerek bide günlük dört litre su içmelisiniz onun dışında çok fazla bir şeyle uğraşmanıza gerek yok
0 oy
(272 puan) tarafından
Mamayi ne ile veriyosunuz? Ben de dogumdan itibaren mama ve meme olarak besledim. Once emzirip sonrasinda mama verdim.  Emzirmeyip sagima yonelirseniz bu surecte meme reddine sebep olabilirsiniz. Sut arttirmak icin bol bol su icin ve bestlak damla var eczanede satilan onu kullabilirsiniz. Bir de tabi emzirmek bebek emdikce sut cogalacak cikarin ustunuzu ten temasi yapin surekli zor bir surec ama cogalacaktir inanin.
0 oy
(226 puan) tarafından
Sagmayin sütünüzü sagarsaniz süt çogàlmaz azalır 
0 oy
(170 puan) tarafından
Bende sütüm az yetmito diye yakınıyodum bide meme reddi vardı bir ay uğraştım emzirme danışmanı bebeğinde kendininde üstünüzü çıkar biraz sev kokla dedi kucağına alıp oğlumu severken maşAllah göğsümden süt gelmeye başladı sizde deneyin mochi kullanıyorum ben bebeğim emerken mochiyi diğer göğsüme takıyorum bebeğim emerken ondanda süt sağıyorum memelere ikiz bebek emiyo sinyali gidermiş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
9 Ekim 2020 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Arsee (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 342 göst.
14 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...