0 oy
180 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar şiddetli şekilde ishalim ve gaz birikmesi yaşıyorum kızıma normalde sahip veriyorum sütümü ama geçmesin diye sağıp döksem en azından şu karın agrım ishalim geçene kadar doğru mu yapmış olurum sizce 
Bebek Ayı 5.5

2 Cevaplar

0 oy
(212 puan) tarafından
Ishalin sütten geçmez canm korkma
(105 puan) tarafından
Nasıl gecmezkine bi kerede ishal olmustum kıza geçti günde 8 bez yaptı nerdeyse o yüzd3n   korkuyorum canım ya
(212 puan) tarafından
)Annenin hastalığı emzirmeyi etkiler mi?

Nezle, ishal olan anne bebeğini emzirebilir. Aksine bu sırada anne sütü ile bebeğe geçecek olan antikorlar, bebeği bu hastalıklara karşı korumaktadır. Anne sütü vermeyi engelleyen hastalıklar çok azdır. Bu hastalıklarda anneden bebeğe bir geçiş söz konusu değildir. Ancak annenin süt vermesi kendi sağlığı yönünden sakıncalı olabilir. Örneğin ağır kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği vb. çok nadir görülen psikoz, ağır depresyon durumlarında emzirme, annenin olumsuz davranışları nedeniyle bebeğe zarar verebilir.

Netten araştır istersen bunlar doktor cevapları.
(105 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Doktorşa görüşmende fayda var bence.bakteri veya virüsten kaynaklanıyorsa tedavi olman gerekir. Yediğin şeylerle veya üşütmeyle alakalıngeçici bir durumsa sanırım bebeğinde önce gaza sebwp olur. Gripken emzirmek sorun olmuyor mesela hatta vücut daha çok antikor üretriği için o süt bebek için ekstra faydalı oluyormuş.(ben yaşadım) ama bu durum aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum. ellerini yıkarken özellikle tırnak içi ve kökleini sürekli yıkaman bebeği korumana yardımcı olacaktır.
(105 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bilgin için şimdi nar yedim kuru kahve için e nar ekşisi katip yedim geçer inşallah geçmezse yarın doktora çıkicam son çare artık
(613 puan) tarafından
Rica ederim, Allah cümlemizden razı olsun. Haşlanmış patates, muz da ishali kesmede yardımcı olur. Kuru kayısı yiyosanız bi süre yemeyin. Bol suya devam.geçmiş olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
26 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cihangir (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 178 göst.
4 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zbasmmr (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
21 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde su (143 puan) tarafından soruldu
...