0 oy
249 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından kapalı
kızlar bebeğim 15 aylık o kadar zorlanıyorum ki ya 23 yaşındayım bacaklarımda kireçlenme başladı belim de fıtık.  bi saniye iş yapamıyorum oturamıyorum sürekli peşindeyim gerçekten çok yoruldum . eşimle kavga ettm bugun izinli bugun çocuğa bak biraz diyorum bi izinli günüm var diyo. doldum taştı artık çok ağldm . bebeğim niye böyle ya nolur bilgili anneler bişey deyin bana ben ayaklarımın üstünde duramaz oldum çok bunaldım . 
Bebek Ayı 15
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(121 puan) tarafından
Kiyamam canm ya .aşağı yukarı her anne öyle ...yalniz bakmak çok zor bilirim. Napyo mesela niye peşindesin ki agliyomu cok üstüne düşme serbest bırak. 
(68 puan) tarafından
bırakıyorum ya tek oynasın diye tuvalete giriyo balkona çıkıyo çekmece acıyo elini sıkıştırıyor yeni yürüdü ya çok tehlike
(121 puan) tarafından
Kilit al çekmecelere cocuk kilidi var .balkonda cocuk kilidi var .ama çekmeceler cok tehlikeli değilse ya biri ikisini boşalt içine mutfakta falan kullanamdigin fazla olan kaşık plastik tahta ne varsa dolsur icine yani zararlı olmayan alet edvat birak bunalri döksün oynasin kırsın dağıtsın. İnan bunalri toplamak tüm gün peşinden koşmaktan daha kolay
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
6 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İsikbardakci (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
30 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilal.A (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
...