0 oy
126 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (57 puan) tarafından
Bebeklerinizde rutinler aliskanliklar oluşturmaya ne zaman başladınız tam olarak? Kızım henüz 36 günlük 40ımız çıkmadı bile o yüzden sifir düzen durumundayız. Acıkınca yiyor, uykusu gelince uyuyor. Kucağa cok düşkün, kucakta uyumaya da bayılıyor. Bazen memeye düşüyor bazen kendini cok geri çekiyor. Meme + mama şeklinde gidiyoruz da sütüm doyurmuyor maalesef. Deneyimlerinizi duymak isterim :)

2 Cevaplar

0 oy
(586 puan) tarafından
2.gününde başladık rutinlere desem yalan olmaz :) gece lambasını açmak, gece fısıltıları vb.. Emzirip yatağına koyduk hep ordan sevdik. Ama gün geçip uyanık kaldıkça kucağımızda sara sara sevdik tabi :) uyuma ve dinlenme yeri beşiğiydi bunu söyledik sürekli. Kucağı ve beşiği ayırt ediyor şu an 5 aylık. Yani her şeyi bence şimdiden yapın,anlatın :) 
(586 puan) tarafından
Bu arada süt için ağlamaya başladığında onu hiç aç koymıycağımı söyledim, her zaman doyurabileceğimi konuştum, 2-3 aylık oldu ağlamadan bekle beni bebeğim şunu yıkayıp geliyorum şu elimdekini koyup geliyorum dedim sürekli,doyurucam ağlamana gerek yok, seni dinliyorum, görüyorum, önemsiyorum gibi. Bugün uyandığında yatağında güzel sesler çıkararak emziğiyle oynayarak beni bekler hep.
Umarım sağlıkla mutlulukla büyür bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, tecrübelerimi paylaşmak istedim. :)
(57 puan) tarafından
Hepimizin inşallah, çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri özellikle yaptığım akşam hava karardı mi ışık vs hiç açmadım gündüz ışıkta gece loş ışıkta uyuttum . Akşam oldu mu ışık açılmaz TV zaten hiç açmadık öyle uyuttum hep benim kızımda mama+meme gitti sütüm yoktu 3 saatte bir kalkardı yer yatardi akşamları gündüz uyanık olurdu belli bir süre . Şuan da öyle 8.5  aylık akşam oldu mu uyur kimse tutamaz 7.30 uyuyor. Sabah 7.30 kalkıyor en geç . Güne erken başlıyoruz hep doğduğundan beri doktorumuzun tavsiyesi ile böyle ilerledik . Kucağımda uyumak istediyse kucağımda uyudu hiç eksik etmedim hep koynumda uyumak isterdi uyuturdum güveni vermek lazım 
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
14 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sulee.ck (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
0 oy
5 cevap 1,009 göst.
11 Kasım 2018 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Annelik güzel (104 puan) tarafından soruldu
...