0 oy
257 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (603 puan) tarafından
Arkadaslar 12 aylik bebegim. Su içerken ya cok hizli cekiyo ya da su icerken hic nefes almiyo sürekli boğazına duruyo. Pipetli suluk aldim belki onla daha rahat icer diye onlada aynı seyler oluyo. Sizce neden.

4 Cevaplar

+1 oy
Profil image (313 puan) tarafından
19 aylık hala ara sıra kaçıyor canım, daha bilmediği için o geçiyor zamanla, bende pipetle, alıştırma bardağıyla normal bardakla hepsiyle denedim, şuan genelde normal bardaktan içerken kaçıyor 
(603 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim yorumun icin.  Rahatladim
-Reklam-
0 oy
Profil image (545 puan) tarafından
Benimkisi 6 aylık ama aynısını yapıyor. Çok su içmek istiyor alıştırma bardağıyla veriyorum sürekli genzine kaçıyor ben küçük diye öyle sanmıştım kaşıkla veriyorum. 
0 oy
(431 puan) tarafından
Ya 4 bucuk aylık bebeğim var emerken boguluyordu sütüm tazyikliymis . E tamam onu anladım ama biberon içerken de boguluyor. Hırslı içiyor çok. Bi de dediğiniz gibi nefes tutuyor herhalde. Büyüyünce geçer saniyordum simdi sizi okuyunca şaşırdım. 
tarafından
Bizimde lansinoh kullanınca boğazına cok kaçıyordu Dr brownsdan sonra cok cok daha iyi oldu. Cogu zaman kacmiyor artik tavsiye ederim.
(431 puan) tarafından
Ya ilk cocugumda gaz probleminden dolayı lansinoh , dr browns , avent , nuk kullandim hiç birinde boğulma olmadı. Bunda da lansinoh kullandim sonra avent aldım yine boğuluyor.  Biberonlar da ateş pahasi valla. Hani dene olmuyorsa kenara at devri olmuyor:(
tarafından
Bende iste lansinoh ta yasadim cok ama Dr browns en iyisi oldu. Evet haklısın ben cok onceden aldim. Ama iste her mama da 2 3 defa olunca ondan onemli mi diyorsun. Yani imkanin varsa al olmadi letgo dolap gibi uygulamalardan sat canim bir cok kisi oyle yapıyor artık. Hemde kenara atmış olmazsin satarsın direk.
0 oy
tarafından
Benim bebegimde 9 aylik alıştırma biberonu ile içince kaçıyor. Kasikla veriyorum o yuzden suyunu o zaman olmuyor. Sende belki bardak ile denersen az içer ya da link ekliyorum. Bu bardakları bir dene belki daha sağlıklı olur canim. Pipetle bir anda çekiyorsa o yuzden de oluyordur.

https://www.hepsiburada.com/munchkin-mucize-360-alitirma-bardai-fil-6-ay-177-ml-1-adet-p-HBCV000012D54I?magaza=butcemegore&url_src=and-product-detail
(603 puan) tarafından
Tesekkur ederim yorumun için deneyeceğim
tarafından
Rica ederim canim. Bu arada benim yegeniminde 1.5 yasina kadar sürmüş böyle boğaza kacmasi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
18 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde İsrrkooc (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
5 cevap 220 göst.
10 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hayalimsin (9 puan) tarafından soruldu
...