0 oy
200 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
İki ayimizi doldurduk sadece emmek istiyor. Sonra oyun oynar gibi çekip bırakıyor can acisindan artık ne yapacağımı bilmiyorum sütte var. Uyutmaya gelince de çok zorluyor o ağlıyor ben ağlıyorum. Uyumak istemiyor ama bu sefer de ağlıyor gazını da çıkardığım halde onerebileveginiz bir şey var mi teşekkürler şimdiden.
Bebek Ayı İki

3 Cevaplar

+1 oy
(371 puan) tarafından
A Ram sam sam şarkısı açıp bebeğimin ayakları ile şarkıya uyumlu hareket ettiriyorum. Yüzüne bakıp şarkıyı oldukça iştahlı söylüyorum :D çok hoşuna gidiyor. Ana kucağına çıngırak, hışırtılı kitap asınca dikkatini çekiyordu. Şimdi 4 aylık fıldır fıldır onları çekiştiriyor. Eline ben çıngırak vermeye başlamıştım. Oyun hallısnı da koydum. Ama çabuk sıkılıyordı. Yüz üstü yatırıyorum beline masaj yapıyorum. Kucağıma alıp dans ediyoruz. Silindir şeklinde emekleme minderi var. Onun da üzerine sırt üstü koyup kendim hareket ettiriyordum. 
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Uzun süre emdiğinde doyduğundan eminseniz memenizi nazikçe çekerek ağzına emzik verebilirsiniz. Sonra bebeğinizi omzunuza dik tutarak gazını çıkartın. Kangurunuz varsa kullanın. Kanguruya alıp mutfağa geçiyorum, ben iş yaparken o sallanıyor uykusu geliyor. Aspiratörü de açarsanız faydası olur. Uyanık olduğu zaman şarkılar açıp söyleyip hareketlerini yapıyorum, karpuz adam, sar makarayı vs. Eldivenlerini çıkarıp ellerini tanımasına izin veriyorum. Karnı rahatlasın diye bacak hareketleri yaptırıyorum, yanındayken yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum. Lütfen moralinizi bozmayın, ağlamayın. Bebeğinizle yaşamayı öğrenip zevk almaya bakın.. Renudix damla kullanıyorum doktorumun önerisiyle, bebeği rahatlattığını düşünüyorum,  Trendyoldan almıştım, size de öneririm. Sağlıcakla kalın :) 
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Oyun halısı alabilirsiniz. Ana kucağına pusete asılan oyuncaklar var ondan alabilirsiniz. Ebebekte dambıl çıngırak var tam bebek eline göre tutması falan ona da bi bakın. Şimdiden yerde vakit geçirmeye çalışın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
30 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Slaslasla (42 puan) tarafından soruldu
...