0 oy
365 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (159 puan) tarafından
İstemsiz hareketleri var cocugumun. 9aylik. Sagina dogru basini egip egip duruo. Videosunu dr.a gosterdim. Eeg cekelim dedi. 2kere gittik 2sindede kablolar takilirken uyandi hep. Biri dokununca uyanio. Kendi uyuyan bi bebek. Sallayip emzirerek falan uyutmuorm. İlac verelim dedm dr.a yan etkileri cok normal uyuyabilen bibbebege veremem dedi. Otizmli cocuklara veriorum seninkine gerek yok dedi vermedi ilaci. Cok uykusuz birak gel dio ama kendi cocugumu taniorm yine dokunuldugunda uyanacak. Nasil cektirebilrm baska. Kablolari takip verseler pusetinde uyutup gelsem oyle bilgisayara bağlasalar olmazmi? 
Bebek Ayı 9

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dediğiniz mantıklı aslında sorun kablolar takılıyken uyutsam olur mu diye. 
(159 puan) tarafından
Okdr yoruldumki iki seferdir ugrasioruz cocuk uyandigi icin harap oldu. :(
tarafından
Zor İşler haklısın. Kolaylıklar dilerim :) inşallah 3. De olur.
-Reklam-
0 oy
(178 puan) tarafından
Takıyorlar bebek arabasinda ya da pusetinde bn daha demeden bebek diye çok taktılar öyle uyusun hareket etmesin yeter
(159 puan) tarafından
Pusette hareket etmio zaten muzigini acinca uyuyo. Oyle uyutup getirsem olurmu ki koseden alsin kablosunu taksin. Eliyle oynamazda. Sormak aklima gelmedi ama sorun olurmu oyle yaparlarmi bilmiorm.
(178 puan) tarafından
Siz pusette uyuyun takarlar pusetin içinden sadece pusetin tutma kısmını falan indirin yeter sorun olacağını sanmıyorum puseti de yatağa koyarsiniz
(159 puan) tarafından
Uyuduktan snra takamiolar uyanio iste
0 oy
(8,959 puan) tarafından
Oglum 1 bucuk yasinda. Bu zamana kadar butun eeg cekimlerinde ilacla uyuttular. Son eeg cekiminde ilac verilmesine ragmen kafasina elektrotlar degdigi anda uyandi. İlaci iciriyoruz, sonra yine uyutmaya cabaliyoruz. Direkt uyutmuyor, derin uykuya gecisini hizlandiriyor. Sabah 9daki eegye gece 3te uyandırıp uyutmadan getirin diyorlar. Hangi bebek o kadar durur ki? Bir de zaten uykusu bolunmus ve yorulmus bebegi uyutmak daha zor. 24 saat cekim yapan yerler var ya da eve gelip cekenler de var. Bizim randevu 2 ay sonraya ertelendi. Yine olmazsa o yollardan birini deneyeceğiz. Belki size de fikir olur. 
(159 puan) tarafından
Ya hastanede cektiririm sorun deglde kablolari takip verse... Konustum burdaki uygulamadan baska bi uygulama yapamioruz dio univeriste hastanesi. Ozelde yaptircam ankaraya gidince artk napim. Onlar yapar heralde. İsin ucunda para var soncta. Cekilmeyen seye para alcak degller.
(8,959 puan) tarafından
Biz bu zamana kadar cok eeg cektirdik ama hic kablolari takip vermedi. Orada bir cihaza bagli ya, tek tek cikarip tekrar takacagini hic sanmam. Cunku cok fazla elektrot var. Ozelde cektirirseniz de böyle tek tek yapistirmali değil de bone ya da kask gibi tek seferde giydirileni var. Belki o sekilde olabilir.
(159 puan) tarafından
Varsa oyle istiyim bari napim oooof ooof
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Doktora sorsaydin canım bu şekilde olsa olmazmidye
(159 puan) tarafından
Hemsireye sordm direkt doktor a da sorabilrdmde hemsirenin numarasi vardi ne bilm belkide dr tmm derdi hemsrede vermek zorunda kalirdi artk ne bileyim. Of
0 oy
(231 puan) tarafından
Destek ver canım pis pis ac ninni ac uyaninca geri dalsın 
(159 puan) tarafından
Bebegim kendi kendne uyuyan bi bebek. Sallayin emzirince ninniyle pispisla veya ne bilm baska biseyle emzikle fln uyumuo. Koyuosun uyuyo insan gibi iste. Nasil anlatayim. Uyaninca bi mudahalede bulunamiorm. Geri uyutmak icin yapmam gereken teksey eski konforunda tutmak. :( O pusetin icinde tek basina kalmasi lazm onca insan tepesinde oynasirken degl :)
(231 puan) tarafından
Ah kuzum benim Maşallah ona. Ben yarim saat salliyirum :) bulunur inşallah bur yolu
0 oy
(42 puan) tarafından
Mrb bebeginz düzeldi mi ne çıktı sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 239 göst.
24 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurgül ilban (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 680 göst.
4 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Skevsers (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
4 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Skevsers (2 puan) tarafından soruldu
...