0 oy
190 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar bebeğimde çoklu besin allerjisi var daha önce özel bir hastanede test yaptırdık kan testi fakat sonuç negatif çıktı o zaman 1 aylıktı. Şimdi 3.5 aylık olduk vücudunun her yeri egzema. Urfadayız şuan burdaki allerji uzmanı gitmiş. Harran Üniversitesinde allerji uzmanı var mı bilmiyorum bilen var mı? Bir de il dışından bakıyorum randevu bulamıyorum. Özel de olur devlet de iyi bir doktor önerisi olan var mı bu illerden? 
Bebek Ayı 109 günlük

1 cevap

0 oy
(5 puan) tarafından
Gaziantep medikal park hastanesinde var ama çok bişey demiyorlar diyet yapacaksın sıkı şüphelendiğin besinlerden. Biz de sizin anlattığınız süreçten geçtik testlerde negatif çıktı süt ve süt ürünleri kuruyemiş yumurtapatates dana eti... Gibi ürünlere diyet yaptım günlük bebeğimi yıkar nemlendirirdim. Bioderma ın atopik dermatik diye bir kremi var onunla tüm vucudunu nemlendşrsim şimdi de devam ediyorum baya rahatladı. Yani doktorlar da test yapıyorlar ben 4 aylık test yatırdım deri ve kan testi yine çıkmadı. 
(122 puan) tarafından
Allahım yarabbim ya niye böyle oluyor acaba ben de korkuyorum yine çıkmaz da öyle kalırım diye. Mustela sürüyorum ben de daha da kabardı.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 283 göst.
0 oy
1 cevap 372 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.
...