0 oy
359 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (134 puan) tarafından
Sorum yukarda ,,,

8 Cevaplar

+1 oy
(809 puan) tarafından
5 ayliken baslanabilir evet ama doktor kontrol edip basla derse baslayabilirsiniz. Burda annelere sorup net bi cevap alamazsınız bu tarz sorulari annelere sormayi doğru bulmuyorum açıkçası. Yinede sizin tercihiniz 
-Reklam-
+1 oy
(257 puan) tarafından
Bebeğinizin hazır olup olmadığına sadece doktor karar verebilir... 180 günü beklemenizi tavsiye ederim. Bir problem yaşarsanız vicdan azabı çekersiniz 30 gün için. Bir arkadaşımın bebeği erken başladı bir çok gıdaya bağırsak irritasyonu gelişti.
0 oy
(885 puan) tarafından
3 gun kuraliyla yavastan basyakabilirsin arrik
0 oy
(700 puan) tarafından
Biz 5 aylıkken başladık. Yoğurt deniyoruz şuan 
0 oy
(276 puan) tarafından
Tabiki baslayabilirsin, ek gidaya en erken 4 aylikken sartlar degerlendirilerek baslanabilir ! Anne sutunun az olmasi, hic anne sutu almamasi mama icmesi yada bir cok kisi bu durumlar olmadan basliyor ama oyle lup luo yedirmiyorlar bir kasik veriyorlar her uc gun bir sey denetiyorsun alerjini kontrol ediyorsun boylece 6 ayina bastiginda anne sutunun yetersiz geldigi donem oluyor tabi ek gidaya tam olatak baslayabiliyorsun.

Ben oglumda 4 aylikken doktor tavsiyesi ile basladim ama iki ay boyle bir iki kasik tadimlik durumlari ile gecti bebekler hemen alismiyorlar funki ama 6 ayinda bir kase oturup yiyordu pasam )) gelisimi boyuda suan istahida cok iyi
0 oy
(624 puan) tarafından
Bu doktorunuzun vereceği bir karar.
0 oy
(266 puan) tarafından
Bizde 5 ay 6 gunluguz dün başladım bende. Anne sütü alıyordu doktora götürdüm baslayabilirsin artık dedi sebzeden başladım ben. 
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Doktor bebeğin kilo alamıyor ihtiyacı var başla demediği sürece 6. Ayı bekle 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 413 göst.
10 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde gamzekesli (54 puan) tarafından soruldu
...