0 oy
603 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (79 puan) tarafından
Bebeğim 21 günlük bu aralar sürekli memede kalmak istiyor,sabahtan aksama kadar kısır döngudeyiz meme emiyor kaka yapıyor mene emiyor kaka yapıyor.. gündüz uykusu 2-3 saat falan..ama gece uyuyor gece de emmek icin kalkmiyor 2 kere falan zor uyaniyor 

Doyuyor mu doymuyor mu gunduz surekli memede ve memelerim yumusak süt geliyor ama 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Emzirme sonrası karnı iyice doyan yenidoğan bebek çoğunlukla anne memesinde uyuklamaya başlar. Yatağına yatırıldığında bir süre kesintisiz uyur. Rahat uyuması karnının iyi doyduğunun göstergesidir. Eğer uyutulduktan 5-10 dk sonra bebek uyanıyor ve huysuzlanıyor ise doymamış ve o nedenle uyuyamıyor olabilir.

Yenidoğan bebeğin doyduğu, bebeğin emzirme sonrası kol ve bacaklarının gevşemesinden de anlaşılabilir. Doymuş bebek, rahatlamış ve huzurlu olur.
-Reklam-
0 oy
Profil image (315 puan) tarafından
Neden doymasin ben de bunu anlamiyorum doyuyordur tabiki 21 günlük bebek sürekli emmek ister. Ama emzirdikten hemen sonra gazini cikar mutlaka hatta 5-10 dk emzir gazini çıkar çok gazı olur. Ben de 20 günlükken öğrenmiştim.
Profil image (315 puan) tarafından
Ben 3 saat araliksiz emzirdigimi biliyorum ilk 2 ay 1 buçuk kg aldi nerdeyse sonra meme reddi yapti 500 gram falan aldı cok zordu yani şuan o aç oldugundan emmiyor üşür emmek ister, korkar emer, gazi olur emer, kakasi gelir cisi gelir hep emmek ister
0 oy
(159 puan) tarafından
Daha bebegin çok küçük her iki saatte bir emzirmen gerekiyor canım 
0 oy
(320 puan) tarafından
Canim bez sayisidan anlarsin, gunde 6 Dan fazla idrar va 1 Dan 3 kadar kaka yapmedi doydigini bildiriyo, bide tabiki kilosi, bide 21 gunlik bebek 2 saata bir emzirmeli, surekli mamada kalsa sut kaliteli olmas
(1,348 puan) tarafından
Süt neden kaliteli olmasın? Anne sütünün bi markası mı var? Sizin sütünüz pınar sütde o arkadaş sürekli emziriyo diye onunki dost süt mü oluyo? Yapmayın Allah aşkına şöyle kulaktan dolma sözleri beyninize doğruymuş gibi kabul ettirmeyin. Lohusanın bebeği yaka iğnesidir sürekli emmek ister. Bu yorumu okursan arkadaşım böyle şeyleri takma kafana bebeğin her istediğinde emzir emdikçe sütün artar. Günde 5 çişli bez çıkarıyosa kilo alımı iyiyse doyuyordur. Sürekli kaka yapmasıda doyduğu anlamına gelir. Saat tutmadan emzirin gecede 3 saati geçirmeyin
(320 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Siz ne dediginizi saniyosunuz? Hayirdir? Agziniza gelenni soylemeyi orniga, bi onca iyica okun yazdigima, surekli mamada kalsa sut doymas bebek, 21 kunlik bebek 2 saata emzirmeli deye cocuk doktorlari soyliyo, kulaktan duyub konusacaklardan bide eski kafali deyilim, bu bir, ikki niye 2 saata cunki ancak sut toplaniyo, kaliteli demek hep emsa su gibi geliyo sut, hem on hem arka sut almesi bebek doymesi icin onamligi icin oyla yazdim, sizin sutuniz suylede buyle de bu ne yazdiginiz?
(1,348 puan) tarafından
İyi o halde 2 saatte bir versin geri kalan sürede bebek meme aradıkça ağlayacaktır arasın ağlasın dursun bu mudur? 21 günlük bebekten bahsediyoruz erik kadar midesi var neden doymasın ve neden 2 saat beklesin bebekler yeni doğan döneminde çok çabuk acıkır. Meme süt deposu mu ki dolmasını beklesin sürekli üretim var ve ne kadar emerse o kadar daha çok süt artar. Her annenin sütü bebeğinin ihtiyaçlarına göre içeriğe sahiptir. Tavrım sizin şahsınıza değil kullandığınız kalitesiz süt cümlemize.
(320 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Turk deyilim kalite deye on sut arka sutni anlatmak icin yanlis yazmis ola bilirim, ama illaki moral buzib yazmenizi hic gerek yokti, bu gozel kunlarda sizle tartishmak istamiyurum, kusura bakmeyinde.
(1,348 puan) tarafından
Sürekli emen bi bebek ön sütüde alır son sütüde. Niyetim tartışmak değil bildiğimi aktarmak. İyi günler.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 238 göst.
15 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cns88 (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
0 oy
1 cevap 307 göst.
0 oy
1 cevap 213 göst.
15 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Minezgn_1 (1,026 puan) tarafından soruldu
...