0 oy
321 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (93 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sevgili anneler benim bebegim.6 aylik oldu doğduğunda kuvezde kaldi 1 hafta kuvezde zayıfladığı için çıkınca doktor hem mama önerdi anne sütüyle kilo alamayınca yinede ben emzirmeye basladim ama.goguslerim.oyle süt dolmuyordu ama goguslerimi her seferinde yıkıyorum bakımını yapıyordum ama şu 3 aydır aci çekiyorum gözümden yaş geliyor goguslerim çok kotu yara çevresi de aynı şekilde resmen iltihap akıyor kilosu gayet iyi annemde kizim çok kötü göğüslerin diyor kes sütten zaten mama veriyor ek gidayada başlar bilmiyorum ki ya kessemmi acep sanki evladima kötülük yapmismi oluyorum bana yardımcı olun akıl verin zeytin yağı ne kullandiysam yok gecmiyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Valla meme yarasından çok çok çok çekmiş bir anne olarak söylüyorum isteyen hainlik desin ama zaten 6 aylık olmuş sadece anne sütü de almıyor mama ilede besleniyormuş. O çileyi çekmektense emzirmeyi bırakın derim. Her yöntemi denemissinizdir zaten. Göğüs yarasi berbat ötesi birşey. Allah yardımcınız olsun. Ek gıdaya da başlayacaksınız zaten. Mama ve ek gıda devam edersiniz 6 ay emzirmissiniz ne güzel iyi yönünden bakın. 
-Reklam-
0 oy
(225 puan) tarafından
Birde garmastan pomad denemediyseniz onu deneyin
0 oy
(626 puan) tarafından
Kendini zorlama.mama ile yola devam et.canını sıkma.mamayla da büyüyorlar
0 oy
(272 puan) tarafından
Gumus kapak kullanmadiysaniz bir deneyin derim
0 oy
(337 puan) tarafından
Bence sağarak vermeye devam et sağınca acımıyor hemde zamanla iyileşirse tekrar vermeyi denersin 
(225 puan) tarafından
Bende 2 ay sağarak besledim meme reddi vardı. Malesef benide sağım mahvetti kanaya kanaya sağım yapıyordum berbattı. Emzirmeye başlayınca iyileşti şükür. Herkesin farklı yapısı işte
(337 puan) tarafından
Benimde sağınca rahatladı iyi olunca verdim
0 oy
Profil image (223 puan) tarafından
Gögüs yarasını çekmeyen anne hemen hemen hiç yok. Tabiki emzirmeye devam etmelisiniz. Anne sütü nere ek gıda nere kıyas kabul etmez ki. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,159 göst.
8 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Derinaren (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 558 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
...