0 oy
283 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (444 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Benim vücudumda benler 1 elimin parmaklarıyla sayabilirim, eşimin bir kaç tane var büyük benler. Kızımın 4 aydan sonra kolunda 2 tane, ensesinde 2 tane, 2 bacağında 1-2 taneden çıktı. Son 2 haftadır yüzünde bir köyü leke oluştu tam kaynanamın beni olduğu yerden. Güneş kremi sürüyorum ama yine de koyulasti. Evet anlıyorum ben olmasını engelleyemem malesef. Ama 14 aylık bir bebekte bu kadar benler çıkması normal mi. Son kaynanamın beni olduğu yerde olan leke şimdilik kabarık değil ama kaynanamda kabarık duruyor, kızımın de yüzünde aynısı olsun istemiyorum. Linc istemiyorum . Yada bir doktora mi göstersem. Hangi doktora götüreyim. Cildiye mi yoksa çocuk cerrahi mi.
Bebek Ayı 14

4 Cevaplar

0 oy
(9,150 puan) tarafından
Önce çocuk doktoruna sonra gerek olursa cildiye ye. 
(444 puan) tarafından
Saolun teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından
Linc edilecek bi durum yok. Anne olarak bebeginizin ozellikle yuzunde boyle bisey istememeniz cok normal once bi cocuk doktoruna goturun bence o yonlendirir sizi. Birde merak etmeyin artik boyle seylerin caresi var. 
(444 puan) tarafından
Saolun teşekkür ederim. O zaman bi randevu bakacam çocuk doktoruna.
0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Benim eşim ve ailesi dünyanın en çok nemli insanlaı diyebilirim annesi babası kardeşleri o kadar çok ben var ki asla sayamam et beni falan var tüm vücutlarında ve aşırı. Kızımın belinde minik çıktı 1 tane doktora sordum çıkacak artacak genetik engel olamayız bir ley yok bunda dedi. 13 aylık kızımda. Siz gidin içiniz rahat etsin 
(444 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(204 puan) tarafından
Büyük ihtimalle genetik canım ama mutlaka bi doktora danış
(444 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
...