0 oy
245 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar yavrum 20 günlük hep meme istiyor hep emmek istiyor normalmi bu durum sürekli memede kalmak istiyor sütümmü yetmiyor acaba ama mamada veriyorm varmı aynı durumda olan

7 Cevaplar

0 oy
(462 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Aklına gelen ilk şey sütüm yetmiyor olmasın. Aynı şeyleri ben de yaşadım ama hiç aklıma getirmedim getirirsen gerçekten azalır. Bebek emdikçe süt gelir. Şu anda seni deniyor , beni bırakıp gidecek mi , her istediğimde gelecek mi , her istediğimde meme verecek mi vs. Bir gün eşim gelene kadar kahvaltı edememiştim , tuvalete gidememistim sen düşün. Bütün bunlara katlaninca bebek sana güvenli bağlanıyor. Benimki daha 63 günlük alışverişe gittik geçen gün ilk kez , sizin gibi olduğumuz zamanlardan odadan çıksam ağlardı , hiç ağlamadi. Onu bırakmayacağınıza emin olması gerekiyor :)
-Reklam-
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Mama vermeni doktor mu söyledi? Memede durmak istemesi çok normal gazı varsa emmek ister uykusu varsa emmek ister kucağında kalmak ister normal 40 gün yapışık ikiz gibi gezersiniz hatta kucağından başka yerde uyumaz :) 
0 oy
(9,034 puan) tarafından
Yeni doğan güçsüz dür. Sürekli emmek ister ilk. 3 ay saat dakika koymadan sürekli emzirin. 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Mama veriyorsan emzirme sonrası ver. Emmeden önce verme. Bosver sömürüsün memelerini ki sütün çoğalsın:) benimkide aynı. Hatta şu an atağa geçti daha çok emiyor bizde 1 aylığız :)
0 oy
(258 puan) tarafından
Kilo almiyo mu bebeginiz. Göğüsleriniz şişmiyo mu. neden mama versiyosunuz 
0 oy
(462 puan) tarafından
Ayrıca mamaya hiç gerek yok , gelişimi iyiyse , boy kilo çok alt sınırda değilse tabi. Varsın emsin. Emdikçe süt çoğalır. Emdikçe kilo alır güzel büyür. Bebekler sadece karın doyurmak için emmez anneyle bağ kurmak için koklamak için sevmek sevilmek için de emerler. Bırakın istediği kadar dursun memede. Sonra siz rahat edeceksiniz.
0 oy
(371 puan) tarafından
Hayır süt yetmediği için değil. Korkuyor dünyadan bir haber kendini senin koynunda rahat huzurlu hissediyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
5 cevap 250 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
23 Eylül 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kübra2551 (892 puan) tarafından soruldu
...