+1 oy
373 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (845 puan) tarafından
Eline verince ısırıyor ama ben hemen ağzından parçayı panik olup çıkarıyorum boğazına kaçar diye nasıl yenicem bu korkumu ya siz 7 aylıkken bebeğinizin eline neler verirdiniz kendisi ısırarak yerdi?

7 Cevaplar

+2 oy
(8,819 puan) tarafından
Ağzında ezebileceği kadar yumuşak elinde parçalanmaya ak kadar sert her şeyi verdim. Parmak şeklinde kesilip haşlanmış meyve sebzeler, ekmek... Siz her kopardığını ağzından alırsanız yemeyi öğrenemez. Biraz rahat olmaya çalışın 
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Bende sen gibiyim canım çok korkuyorum hep püre veriyorum 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
 kendi yaptığın bebe biskuvisi olabilir. Hem ağzında erir
0 oy
(1,927 puan) tarafından
7 aylıkken blw başladık o gündrn beri kendisi yiyor. Öncekine soğukkanlı olmanız gerekiyor bebeklerin öğürme mekanizması damaklarının üzerindedir O yüzden ağızlarına büyük parça Aldıkları zaman hali ile ilk olarak öğürürler Aslında bu onların savunma mekanizması Yani bir sıkıntı yok meyveleri ve sebzeleri uygun yumuşaklıkta verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz yani ne çok sert ne de çok yumuşak olacak şekilde buharda pişirin ya da haşlayın ondan sonra verin Eğer sert olursa tabii ki de yiyemez şu an erken
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bende eline verdim. Kaşıkla yemeği pek sevmez hatta. Kendileri zamanla öğreniyor. Bebeğine güvenmen lazım. Tabi ki gerektiğinde müdahale edecek kadar yakında bulunmak gerekiyor. Zaman zaman büyük parçaları yiyemeyeğini anlayınca çıkartıyor zaten. Bunu öğrenmesi için destek olmanız gerek. Panik yaparsak onları da panikletebiliriz. 
0 oy
(924 puan) tarafından
Mucver yapiyorum rahat yiyor ogurdugunde boyuluyor diyip hemen mudahale etmeyin onun cikarmasini bekleyin cikaramassa mudahale edin aksi taktirde birden cocugun agzina dalarsaniz oda korkar.. 
0 oy
(2 puan) tarafından

Meyve sebze emziği işini görür bence hemde için rahat eder

image


İlgili sorular

0 oy
3 cevap 277 göst.
0 oy
20 cevap 618 göst.
0 oy
5 cevap 330 göst.
...